May 31

Vooral mannen zouden graag een sterke bovenarmen hebben, met het oog op sportiviteit en fitness te uiten. Grotere bovenarmen kunnen ontwikkelen, als men heeds het advies van een kracht en spieren en ook de juiste voeding.


Tips voor een grotere bovenarmen - eenvoudige oefeningen


De bovenarmen kan trainen gericht.Wat je nodig hebt:

 • 1 halter, 10 kg
 • Eiwitpoeder
 • Fitness mat
 • Fitness Ball
 • Stoel

Tips voor Spieropbouw - dieet en lichaamsbeweging

Wie wil om een ​​krachtige figuur te hebben, komt tot een passend dieet in combinatie met de juiste concentratie oefeningen zijn niet in de buurt.

 • Als u meer wilt weten krachtiger en grotere bovenarmen, moet u het advies van de krachttraining luisteren.
 • Spieren make-up, als je hen te trainen, door de grote spieropbouw stimulus. Wordt geactiveerd als een gewicht of weerstand ongeveer 12 tot 15 maal geconcentreerd, die moet worden uitgeput na het laatste deel van de spier te heffen. Na een korte pauze van 1 tot 2 minuten, zodat de spier aan het herstellen is en macht heeft, moet je niet een of twee sets van dezelfde oefening te verbinden, zodat de spieropbouw stimulans is zeker te stellen en kan de spieren van de bovenarmen te groeien gebruiken en vormen grotere biceps en triceps.
 • Aangezien het dieet om spieren op te bouwen is de andere relevante factor, omdat de spieren te vormen van eiwitten, moet je eiwitdieet na de work-outs liever houd je bovenarmen worden geleverd met de belangrijke en essentiële aminozuren.
 • De meeste bodybuilders uit te werken op basis van deze tips voor krachttraining voor grotere, sterkere bovenarmen en een atletisch figuur totaal. Geserveerd eiwitpoeder als milkshake, kunt u veel van pure aminozuren, zodat je een goede kracht en spieren met anders-eiwit bevattende voedingsmiddelen kunnen bereiken.

Speciale oefeningen voor grotere bovenarmen

Optimale jezelf trainen om grotere bovenarmen, als u zich richten oefeningen op de delen van het lichaam te worden opgeleid. Om de gerichte opbouw van spieren stimulus uit dat trekkersignalen de spieren die toekomst hogere gewichten gestut, waardoor de spier sterker met de juiste voeding.

 1. Voor een sterke biceps en grotere bovenarmen, moet u contact opnemen met een concentraat oefening op een stoel. Neem het gewicht op, shift je gewicht iets naar de kant met de halter en de steun van de elleboog naar de bovenkant van de dij.
 2. Vanaf de top positie, je hebt nu de halter langzaam en naar beneden gericht, totdat je arm bijna volledig gestrekt, houdt maar een fundamentele spanning in de biceps en rekken tot de bescherming van het ellebooggewricht is niet de arm volledig.
 3. Til de halter langzaam in de buurt van je schouder. De ups en downs opgeleid heel specifiek je bovenarmen. Voltooi de oefening aan beide zijden elkaar en vullen 2 tot 3 sets van 15 herhalingen van deze beweging reeks.
 4. Om uw triceps voor een sterkere en grotere bovenarmen wordt getraind om te zitten op de stoel te blijven en neem de halter in je hand achter je hoofd op het niveau van je schouder in positie.
 5. Vanuit deze positie nu de hoorn van de barbell te vullen dat zich uitstrekt over je hoofd in een ongeveer 1/4 beweging, dus deze beweging een beroep op de triceps.
 6. In de bovenste positie bereikt, laat de halter langzaam terug tot in de zone van de tegenoverliggende schouder bereikt. Zelfs deze aflevering, zal je compleet per set 15 keer, gevolgd door een korte pauze en weer na 1 tot 2 sets.
 7. Om een ​​work-out voor grotere bovenarmen uit te voeren, zelfs zonder het gewicht en voor de verandering, moet u de volgende keer gebruiken om de spieropbouwende weerstand training met gewichten en uw lichaamsgewicht. Compleet normale pushups, deze zorgen met behulp van het lichaam in gewichtsprocent ten opzichte ook. Biceps en triceps voor groter bovenarmen, een sterke lats (latissimusdorsi een V-kruis) en sterke borstspieren.
 8. U kunt normale pushups op de vloer (of fitness mat) afwerking, voor een meer intensieve training en de tenen - op een fitness-bal of de zitting van de stoel - in plaats van op aarde. Deze positionering verschuift lichaamsgewicht voren, waarbij de bovenarmen stam meer, zodat ze sneller groter.

Beginnen met trainen verstandig, te verminderen indien nodig, het gewicht van de halter, zodat je begint met motivatie en niet blootstellen te overbelasten of anderszins riskeren gespierde of gezondheidsverlies. De opleiding moet drie keer per week pas voor grotere bovenarmen. Het is belangrijk dat u het advies over te volgen. Of extra dieet tips. De overige dagen zijn relevant omdat alleen zo de spieren kunnen ontwikkelen.

Tags: sport, Training, spieropbouw, bovenarmen, armspieren

Gerelateerde Artikelen aan Tips voor een grotere bovenarmen - eenvoudige oefeningen

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden