May 30

Een mooie lantaarn is een must in elke beweging. Sleutelen aan je kinderen kleurrijke lantaarns, waar de kinderen hebben veel plezier. Als materiaal gebruikt kleine plastic emmers, transparante kleur, foto montage papier en doorschijnend papier.


Tinker Lantern


Met eigen creaties de lantaarn stoet maakt dubbel plezier.Wat je nodig hebt:

 • Voor de lantaarn uit een emmer:
 • Transparant (Kartoffelsalat-) plastic emmer van meer dan 1 liter
 • Viltstift voor film
 • Contouren pasta
 • Venster Colour
 • Brads
 • Karton
 • Lantaarn van karton:
 • Cardstock
 • Lamp Paper
 • Viltstiften
 • Gluten
 • Lantern stok


Tinker Lantern


Grooves je de lijnen tussen de rechthoeken. © Roswitha Gladel

Wat moet worden overwogen bij het knutselen

De lantaarns vervaardigd volgens de volgende vaartuigen instructies geschikt voor kinderen. Als u wilt een eigen instructies sleutelen, rekening met het volgende:

 • Lantaarns licht van een lamp, die op een lantaarn stok met batterij is gemonteerd. Je moet geen zorgen te maken creëren brandgevaar. Kaarsen hebben geen plaats in lantaarns voor kinderen niets. Als de lantaarn versier een tuinfeest, in LED theelichtjes zetten. Dus alles wat er kan gebeuren als een gast komt aan het.
 • Als een echte kaars in de lantaarn te kopen een metalen houder die tabs bevestigd aan de onderzijde van het apparaat. Laat het kind alleen met de brandende kaars op geen enkele manier. By the way: Veel lantaarn parades echte kaarsen zijn verboden.
 • Normaal calqueerpapier is zeer zacht en zijn lantaarns weinig onderhoud. Gebruik lamp papier of de bouw van papier met een basisgewicht van 100 gram. Borstelen met olie om het te doorzichtig te maken.
 • Bij het knutselen met kinderen, moet u ook aandacht besteden aan niet-giftige lijmen en inkten.

Geproduceerd lantaarn uit een emmer

Dit type lantaarns is erg makkelijk als je gewoon nodig hebt om de emmer te schilderen. Het is dankzij het handvat heeft een kant en klare lantaarn.

 1. Kies uit prachtige ontwerpen die geschikt zijn voor Windows Kleuren die loopt van het internet, bijvoorbeeld een zoete egel door een weide zijn.
 2. Print de foto en zet deze in de emmer. Het moet duidelijk zichtbaar vanaf de buitenkant. Tip: u een lap stekker achter het beeld wanneer het in de emmer.
 3. Trek de contouren met contour pasta voor en laat ze drogen.
 4. Verf, zodat ze niet lopen langs de contouren dun met de kleuren van de lantaarn. Bedek de vlakken met de kleuren, wanneer de lagen droog 2-3 keer.
 5. Als u wilt, zelfs zet je een weide van groene doos onder de emmer. Boor kleine gaten in de vloer om het materiaal te beveiligen met patronen haken vanwege de plastic lijm blijft slecht.

Fabricage met karton kunst

Deze lantaarns kunnen heerlijk creatief, omdat je de lampen schilderen in eigen goeddunken. Verf op grappige comics of maak de oppervlakken abstract in felle kleuren.

 1. Teken een rechthoek van 50 x 15 centimeter op de foto boord. Sleep een parallel op een afstand van 12 centimeter naast de korte zijde. Dus u een rechthoek van 12 x 15 centimeter trekken in de eerste rechthoek.
 2. Markeer drie andere parallellen in deze afstand, tot vier aaneengesloten rechthoeken te verkrijgen. Naast deze is een twee centimeter brede strook, moet u de lantaarn lijmen.
 3. Doe een van de rechthoeken een vierkant van 12 x 12 centimeter en trek deze drie stroken van twee centimeter breed plakrand.
 4. Schuin alle zelfklevende randen en groeven met een mes terug de lijnen tussen de rechthoeken en lijm veranderen. Deze zijn in het rood in figuur 1.
 5. Tekens in elk van de rechthoeken een rechthoek van 8 x 11 centimeter en knip het uit. Je hebt nu de context van twee centimeter dik.
 6. Schets van de lamp papier vier gezichten van deze omvang en verf ze als u wilt.
 7. Snijd de stukken met een rand van 1,5 centimeter breed en plak ze in de vier frames. De site waarop u het papier, de binnenkant van de lantaarn plakken.
 8. Buig de lantaarn op een kubusvormig. Plak de rechthoeken op de binnenzijde van de bindende oppervlakken van het vierkant en de plakrand van het gebied binnen de laatste aan het eerste oppervlak.
 9. Dus de lantaarn niet weg te komen, brengen langs de bovenkant van een twee centimeter brede stroken. Punch in het midden van de verstevigde rand ooit een gat op twee tegenoverstaande zijden. De gaten die u nodig hebt om een ​​draad te bevestigen.

Wanneer crafting de lantaarns, kunnen de kinderen helpen. De modellen van de emmer zijn bijzonder goed geschikt voor een lantaarn stoet, omdat je ook doen met een regenbui.


Tinker Lantern


Klap uit de doos een doos. © Roswitha GladelTags: Ambachten, lantaarns, lantaarn processie

Gerelateerde Artikelen aan Tinker Lantern

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden