June 1

Zoek een ongewone stukje natuur voor uw huis? Selecteer Tillandsia. De zorg lukt ook zonder de zogenaamde "groene vingers".


Tillandsia - zodat u de planten goed te onderhouden


Tillandsia zijn interessant en makkelijk te onderhouden planten.Tillandsia - Informatieve

Tillandsia behoren tot de familie van de bromelia's. Ze behoren tot de Aufsitzpflanzen koloniseren voorkeur epiphytic op. Dit betekent dat ze zitten op de bomen, cactussen, takken en zelfs op rock.

De meeste soorten groeien zonder bodem of substraat. De noodzakelijke voedingsstoffen die ze krijgen van de lucht. Slechts een klein aantal gedijt op de grond.

De exoten zijn verdeeld in twee types: "groene" en "grijze". De groene variëteiten nodig voor een optimale welvaart in plaats van een koel en vochtig klimaat en op de grond blijven. Daarentegen is de grijze kopieën verkiezen helderheid en zon.

Verder beschikken Tillandsien over vrijwel geen wortels. Daarom moet je geen water transfer nodig. Om de toegang tot de essentiële mineralen, voedingsstoffen en sporenelementen krijgen, zijn ze op hoog niveau specialisten.

Denk aan het oppervlak van de plant zeer goed, zult u ontdekken kleine Saugschuppen (trichomen). Deze slimme apparatuur in beslag genomen van de plant vocht uit de lucht te mist en dauw te verwijderen.

Handhaaf epifyten goed

Tillandsia maken een uitstekende kamerplant. Ze worden beschouwd als resistent en gemakkelijk te reinigen. Indien aan de voorwaarden, bloeit een echte functie in uw kas collectie. Beslis over een grijze soort, maken dit een heldere en zonnige plaats. Kies een groene, is een nogal schaduwrijke plaats van rechts.

Giet de plant! Strooi In plaats daarvan, een keer per week met een zachte en niet te koud water. Zelfs regenwater is geschikt. Het is belangrijk dat de Saugschuppen leveren met voldoende vloeistof en kunnen de noodzakelijke mineralen trekken.

In geen geval mag ze staan ​​in het water, anders snel vormt rot. Een goede luchtvochtigheid is aan te raden. Voor de bemesting gebruik beste speciale Tillandsiennahrung.

Zijn de Tillandsien sterke blootstelling aan zonlicht, zij omvatten bescherming tegen schadelijke vochtverlies roos. Stel dan deze voor ongeveer 60 minuten in de schaduw en water hen vervolgens. De procedure zorgt ervoor dat de weegschaal om te kunnen weer open en vocht en recycle beter te absorberen.

De helderheid liefdevolle exoten hebben een lichte plaats, zelfs in de winter. De geschikte temperatuur ligt tussen 10 tot 15 graden Celsius. Gedurende deze periode, een water-overdracht door de spuiten is zelden of helemaal niet aan te raden als het gemakkelijk kan leiden tot rotten. Ook tonen uitgedund bladeren of bruin blad eindigt dat de watermist niet mag optreden voor meerdere dagen.

Wanneer een Tillandsie bloeit, vond ook nog een andere plaats. Te verhogen gebruik maken van de tak, ook wel Kindel. Deze worden gevormd na de bloei.

Onderhoud van Tillandsia Overzicht
Care Methode Onderhoudsinstructies
Plaats
licht, afhankelijk van de soort zonnige of schaduwrijke

Water transfer
niet giet over spray en vochtigheid!

Bevruchting Gespecialiseerde meststoffen zoals gespecificeerd
Vermenigvuldiging door het instellen van de Kindel
Overwintering
helder, 10-15 ° C

Planten of stok om los te maken

Voor het regelen van krijgen speciale Tillandsienkleber tuin retailers. De planten kunnen worden bevestigd decoratieve bijvoorbeeld wortels, takken of stenen.

Een andere mogelijkheid is de koppelverkoop met een rekbare stof strip. De beste manier om de zone naast de onderste bladeren krijgen en binden de fabriek door het oversteken van de strip op de zitting vast.

Hoe zou u weet, verschilt van het cultiveren tillandsia van de gebruikelijke verzorgen van planten. Voel je beschermelingen goed, verfraaien uw huis in een heel bijzondere manier.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Tillandsia - zodat u de planten goed te onderhouden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden