June 1

Een tijdelijke identiteitskaart geeft u recht op toegang tot Turkije, als het niet het certificaat is afgegeven door de Federale Politie Notdokument geen betrekking. Bovendien machtigen andere identiteitsbewijzen aan de mooie vakantie bestemming in te voeren.


Tijdelijke identiteitskaart voor Turkije - Mededelingen


Turkije is een prachtig land.Een tijdelijke identiteitskaart voor toetreding Turkije

Een tijdelijke identiteitskaart recht van een Duits staatsburger naar Turkije te gaan. Echter, is het niet toegestaan ​​met een certificaat uitgegeven door de Federale Politie voor noodsituaties "reisdocument in plaats van een paspoort" in te voeren.

  • Met een normale en geldig paspoort en ook met een tijdelijke paspoort, moet u ook invoeren in Turkije als een normale geldige identiteitskaart. Als u reist met een paspoort in Turkije, zorg ervoor dat op voorhand dat het document heeft nog minstens één blanco pagina.
  • Een tijdelijke paspoort kan uw gemeente tentoonstelling in het hoofdverblijf. De vergoeding is 26 euro. U moet meerderjarig zijn en breng een foto. Daarnaast moet u ofwel uw oude paspoort of identiteitskaart te bieden. Dan kunt u het paspoort onmiddellijk na de tentoonstelling te nemen.
  • Omdat Turkije is partij bij het Europees Verdrag voor reizen, uw paspoort, identiteitskaart of paspoort kind moet een maximum van bij binnenkomst voor een jaar verstreken zijn, maar je moet niet poker spelen. Merk ook op dat deze regel niet van toepassing indien een tijdelijke identiteitskaart wordt gebruikt.

De vermelding van de kinderen

  • Merk ook op dat sinds juni 2012, elk kind heeft zijn eigen identiteitskaart voor de toegang tot Turkije voor de invoer van uw minderjarige kinderen. Kinderen Inzendingen in uw eigen paspoort niet meer geldig is. Het paspoort van een kind kunt u het beste al van toepassing ten minste twee weken voor vertrek in uw stad of stadsdeel. Nodig is een geschikte biometrische foto, de biometrische foto identiteitskaarten voor kinderen niet zo stringent als in de paspoorten volwassenen.
  • Kinderen zonder de juiste paspoort hebben al bij binnenkomst in Turkije zijn afgewezen op basis van informatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken. De Duitse autoriteiten mogen geen voorlopige document in de terminal gebouw geven dus je moet zorgen voordat je het reizen.

Tags: Reizen, vakantie, Turkije, identiteitskaart, paspoort

Gerelateerde Artikelen aan Tijdelijke identiteitskaart voor Turkije - Mededelingen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden