May 30

Waxinelichtjes zijn een betaalbaar alternatief voor de traditionele kaarsen. Hoewel de brandende tijd is niet te lang, maar zijn oorspronkelijke doel, namelijk geplaatst in een warmer, een pot thee of koffie om warm te blijven, ging helemaal naar de achtergrond in de wereld van vandaag. Geplaatst op de vloer kan een zee van vlammen magie, dat is moeilijk te verslaan op de Romantiek nauwelijks. Maar niet elke bodem geschikt is. Hoe het zich gedraagt ​​in tapijt, tegels of laminaat kan hier worden gevonden.


Theelichtje op laminaat - je moet per se aandacht besteden


Ook theelichtjes gevaarlijk zijn.De warmteweerstand van de verschillende grond is op verschillende hoogtes. Plan een zee van waxinelichtjes als een romantische blikvanger op de vloer, moet je eerder se in dienst met zijn natuur.

Tegels bezit zijn van een veel

 • Op je betegelde vloer of aan de rand van het bad, een brandende kaars veroorzaken geen schade.
 • Hoewel de aluminium schaal waarin de was, echt warm, tegels blijven deze temperaturen, doorgaans gemaakt. Zo een romantische badkamer is niets om te voorkomen.

Tapijt - kaarsen hier vormen gevaren

 • Afhankelijk van welk materiaal uw tapijt kan smelten door de hitte van de thee licht.
 • Vooral hoogpolig vloer kan zelfs ontbranden wanneer zijn vezels te dicht bij het vuur. Dit kan gebeuren als de theelichtjes "zinken". Daarom afzien In dit geval absoluut zeker om kaarsen rechtstreeks te maken op de vloer.

Parket en houten vloeren zijn gevoelig

 • Op houten ondergrond kaarsen kan goed doen schade. Hoewel het hout niet begint te branden, maar ronde Schmorflecken gevolg kunnen zijn van de hitte van de aluminium gerecht perfect.
 • Hoewel het hout of parket verzegeld of geschilderd, het heeft geen absolute bescherming tegen schade veroorzaakt door hitte.

Met laminaat is afhankelijk van de kwaliteit van

 • In principe is de warmteweerstand van laminaat is vrij hoog. Laminaat wordt echter verkocht in vele verschillende kwaliteiten, dus je kan niet precies weet wat duurt veel van laminaatvloeren in uw appartement.
 • Als u in een huurwoning wonen, zal uw verhuurder niet in staat zijn te verraden dat hij laminaat gelegd heeft de goedkoopste kwaliteit. Aangezien dit het geval is, kan de warmte van de kaarsen goed schaden.
 • In dit geval heb je ook een probleem met uw WA-verzekering. Hoewel dit dekt de kosten voor schade aan de gehuurde appartement u wilt, zou de transactie niet schadelijk voor in het geval van verkoolde laminaat afwijzen op grond van het feit dat u de schade met opzet en nalatigheid hebben veroorzaakt.

Dus u bent meer aan de veilige kant

 • In ieder geval, dat je heel voorzichtig moet zijn bij het omgaan met open vuur. Zelfs zogenaamd veilige vuur, zoals kaarsen of waxinelichtjes, kan ook leiden tot een kamer brand.
 • Ga dan liever op veilig spelen en gebruik maken van kleine glazen lantaarns te zien in de kaarsen. Zodat u zeker het risico dat de bodem kan worden verbroken reduceren. Bovendien is het gebruik van lantaarns is veiliger door het directe contact met vlammen gemakkelijker vermeden worden.

Tags: Wonen, kaarsen, romantisch, laminaatvloer, hittebestendigheid

Gerelateerde Artikelen aan Theelichtje op laminaat - je moet per se aandacht besteden

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden