May 31

De oefening bal Eigent niet alleen geschikt voor rechtop en back-vriendelijke zitplaatsen. Het kan ook uitstekend presteren op de rug oefeningen.


Terug oefeningen met de uitoefening bal - u de lumbale wervelkolom te versterken


Met de stabiliteit bal traint u niet alleen hun rug.Wat je nodig hebt:

  • Exercise Ball

Wanneer u uitvoert terug oefeningen op de stabiliteit bal, is het belangrijk dat je een basis spanning door het hele lichaam te bouwen. De oefeningen die je moet eerder presteren vaak in korte eenheden dan eens tot het uiterste eenheid starten omdat de spieren opgebouwd door herhaalde en regelmatige herhalingen. Alle oefeningen moeten 8 tot 12 maal worden herhaald.

Terug oefeningen zittend op de fitness bal

  1. Zit rechtop op de bal en strek een been als deze, waarin de been gestrekt recht vooruit. Houd deze spanning voor een paar seconden voordat u anbeugen en zich te vestigen het been weer. Herhaal de oefening met het andere been. Het is belangrijk dat u het gewicht verschuiving naar het bovenlichaam in evenwicht te brengen.
  2. In rechtop zitten nu strek je armen volledig en geleid door een arm omhoog. Nu verandert de positie van de armen afwisselend zonder nachzufedern aan het einde van de beweging.
  3. Ook in de rechtopstaande zitplaatsen haak je je handen op borsthoogte. Trek nu je handen "apart", terwijl de schouderbladen in de richting je ruggengraat.
  4. Tenslotte plaats je handen op je knieën. Trek de handpalmen naar boven en druk met de hiel van je hand in je dijen. Dit opgebouwde spanning u nu beginnen, zachtjes dobbert op de uitoefening bal. Houd de spanning en probeer je bovenlichaam dan rechtop te houden de hele tijd.

Meer oefeningen met oefening bal

  1. Ga liggen met je buik op de bal, zijn je benen gestrekt in deze oefening en voeten gekleed alsof je op de vloer met zijn tenen. Interlace je handen achter je hoofd. Nu begin je te trekken tot aan de ellebogen zo ver mogelijk naar achteren, dan is de kop en de wervelkolom rechtop, zodat u alleen op de uitoefening bal.
  2. Verleng de vorige oefening door afwisselend lift een been van de vloer en de balans van het gewicht verschuiving op de bal.
  3. Ga liggen op de grond en zet dan je benen in fasen van invloed zijn op de bal. Met andere woorden, je kuiten zijn op de bal. Nu til je je billen langzaam, zodat u een uitgebreide positie aan het einde kan komen. U kunt de spanning te houden voor een paar seconden, alvorens terug te keren langzaam naar de grond.
  4. In deze oefeningen, is het belangrijk dat je niet oefenen met holle rug, maar worden gecorrigeerd door middel van een spiegel of een partner van beide.

Terug oefeningen met de stabiliteit bal zijn zacht en eenvoudige oefeningen die de extra coördinatie en evenwicht te trainen. Als je pijn ervaart tijdens de uitvoering, dan annuleer de oefening en te verduidelijken van het geval van terugkerende klachten uw problemen het best met uw arts.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Terug oefeningen met de uitoefening bal - u de lumbale wervelkolom te versterken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden