June 1

Niet veel sneller. Nauwelijks staan ​​het tempo lenzen op de kookplaat, worden ze al klaar. De 'DDR Hülsenfüchte "zijn nog steeds beschikbaar.


Tempo lenzen - Mededelingen


Sommige lenzen koken tempo.De snelste lenzen op de planeet

Sommige producten uit de voormalige DDR hebben de turn overleefd en worden nog steeds gebruikt voor smakelijke gerechten. De Tempo lenzen zijn ook inbegrepen.

  • Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze peulvruchten zijn zeer snel inderdaad. Dit bespaart u tijd die u kunt gebruiken voor andere dingen. Wilt u de peulvruchten te proberen, je krijgt ze in 225g pakket .
  • De verpakking is niet het hoofd worden gezien. Deze bestaat uit een eenvoudige doos met blue-gele achtergrond. Weergegeven is het een soepterrine, "Tempo lenzen" is geschreven op met grote rode letters.

Met Tempo ontstaan ​​smakelijke gerechten

  • Het bijzondere van de lens is de verbazingwekkend korte kooktijd. Terwijl de traditionele rassen zonder weken ongeveer 60 en met de weken 25 en 40 minuten koken tijd die nodig is, is dit product klaar is in slechts 10 minuten. De reden is een speciale methode, waarbij de pulsen werden voorbehandeld. Zij moeten niet worden gewassen.
  • Voor een eenvoudige gerecht je kookt het tempo lenzen ongeveer 10 minuten in koud water of in plantaardige of vlees bouillon. Dan moeten ze trekken nog 5 minuten - klaar met de lenzen.
  • Door de lage kooktijd die ingrediënten zijn wenselijk zelfs even snel zijn. Dit kan bijvoorbeeld rundergehakt, gerookte varkensvlees, worst en zacht fruit. Gebruik wortelen of aardappelen, snijd ze heel klein of smoor ze voordat u vullen met het tempo lenzen.

Om te serveren, hoeft u alleen maar kruiden. Sommige verse kruiden ronden de smaak.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Tempo lenzen - Mededelingen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden