May 30

Het is precies wat een vrouw wil niet: te veel mannelijke hormonen. Helaas, er zijn veel vrouwen die last hebben van het. Als u worden beïnvloed door het, maar je hoeft niet te zetten met het. Het is een hormonale stoornis, waartegen je iets kunt doen.


Te veel mannelijke hormonen als vrouw - verklaring


Te veel mannelijke hormonen kan het geluk de baby beïnvloeden.Wat maakt te veel mannelijke hormonen bij vrouwen

Ben je als vrouw te veel mannelijke hormonen, heet de deskundigen, de polycysteus ovarium syndroom (polycysteus ovarium syndroom).

  • Het is een stofwisselingsziekte (hormonale stoornis), die genetisch bepaald is. Helaas lijden in Duitsland ongeveer tien procent van de vrouwen onder hen die in de vruchtbare leeftijd.
  • Dit komt door verschillende genetische varianten. Er is geen enkel gen defect. Dit is belangrijk om te weten aangezien de ziekte bij verschillende vrouwen andere symptomen hebben.
  • Met een cyclus fout van de dames hebben, maar in principe verwachten als ze te veel mannelijke hormonen. Sommigen krijgen acne, wat last van haaruitval en sommige lijden omdat ze overmatig behaard.
  • In de regel, vrouwen zijn overgewicht en lijden aan diabetes en hypertensie. De vrouw arts, de diagnose met behulp van bloedonderzoek (verhoogde geslachtshormonen - androgenen) kennisgeving en op basis van een echo. In de eierstok er een hoge vochtophoping. Al in de puberteit optreedt deze ziekte.
  • Het gevolg is dat de meeste vrouwen hebben last van onvruchtbaarheid (onvruchtbaarheid). Onder de zogenaamde hirsutisme (overmatige haargroei) bijzonder meisjes lijden in de puberteit.

De polycysteus ovarium syndroom circa zestig procent van de vrouwen met overgewicht. Het vet dat in u is dan te veel, vooral verspreid op de romp (romp obesitas).

Wat u kunt doen tegen het hormoon stoornis

Aangezien de meeste overgewicht in het polycysteus ovarium syndroom een ​​belangrijke rol speelt, moet je iets voor doen, om gewicht te verliezen.

  • Het overwicht van de vrouwen die te veel mannelijke hormonen, is te wijten aan insulineresistentie. De insuline is bijzonder belangrijk voor de opname van suikermoleculen (glucose). Dat dit gebeurt, het maakt de insuline. Als er insulineresistentie, wordt dit proces verstoord.
  • Dit betekent dat het weefsel van insulineafhankelijke, kan de insuline signaal waarnemen. Dit resulteert in een tekort situatie voordoet in het organisme en de insulineniveaus in het bloed stijgt. Vrouwen hebben zo veel aan mannelijke hormonen, omdat de eierstokken reageren door een verhoogde vorming van androgenen.
  • Heeft u problemen ondervonden? Je moet de gynaecoloog raadplegen, zodat hij de juiste therapie kan initiëren. Dit is altijd afhankelijk van uw specifieke symptomen. In ieder geval moet je gewicht te verliezen als u te veel pond op de schaal. De gynaecoloog kan medicatie om insulineresistentie je mag beheren.
  • De gynaecoloog zal overwegen met u of een zogenaamd anti-androgeen kan worden toegediend. De psychologische spanning speelt een belangrijke rol.

U kunt dit doen, onder andere iets tegen overmatige beharing en acne. Het hormoon overmaat kan worden geremd in alle gevallen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Te veel mannelijke hormonen als vrouw - verklaring

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden