June 1

Een tatoeage op de voet is een echte eye-catcher - en subtiel als een arm of schouder tattoo. Maar voordat je naar de tattoo, moet u een aantal gedachten over het onderwerp en de sprong zelf te maken.


Tattoo voet - Tips


Dit Fußtattoo de vorm van de voet past zich perfect aan.Gedachten op het onderwerp van Tattoos

Zoals voor andere tattoo geldt ook voor het lichaam sieraden onderin het subject zorgvuldig worden overwogen.

  • Beslis of het onderwerp onopvallend moeten zijn, zodat een klein plaatje bij de enkel of een zachte band of letters op de rand van de voet, of zichtbaar - net als bij grote, eventueel gekleurde motieven die bijna de gehele voet. Dat laatste is natuurlijk duurder en kan ook minder te verbergen - er springen tijdens het dragen van sandalen gelijk oog.
  • Sinds tatoeages hebben logischerwijs een beperkte omvang op de wandeling, moeten ze niet te gedetailleerd zijn. Ook moet u kiezen op zo'n delicate deel van het lichaam, zoals de voeten, een motief dat de vorm van de voet past perfect - het moet dus niet te plat zijn.
  • Huid vernieuwt zich voortdurend - en bijzonder snel op je voeten. Als u wilt om genoegen te nemen in een krachtige tatoeage voor een lange tijd, moet u ervoor kiezen niet te kleuren verbleken. Om dezelfde reden moet je verwacht te hebben om de tatoeage zo nu en dan te vernieuwen.

De jump-off op de voet

Als u een ontwerp hebt besloten, moet u overwegen een aantal andere zaken.

  • De beste tijd om te gestoken een Fußtattoo, de zomer is - in deze maanden kunt u namelijk rond te rennen op blote voeten thuis en in flip-flops. De huid wordt geïrriteerd en gewonden in de barrage, en dat kost tijd om te genezen - zonder wrijving sokken of strakke schoenen. Het is daarom - in ieder geval, als je nodig hebt om een ​​stuk lopen of staan ​​in uw beroep - misschien wel de beste, gratis toename ten minste twee of drie dagen, of om een ​​lang weekend te gebruiken voor de angel.
  • Stel je een op een pijnlijke ervaring. Handen en voeten zijn een van de meest pijnlijke delen van het lichaam voor de sprong. De reden is dat deze zeer gevoelig en tegelijk rust de huid zeer dicht tegen de botten en pezen.

Tags: Schoonheid, Tattoos, voeten, lopen, staan

Gerelateerde Artikelen aan Tattoo voet - Tips

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden