June 1

Sterren zijn waarschijnlijk een van de meest populaire ontwerpen voor tatoeages en een breed scala van toepassingen. Afhankelijk van de plaats op het lichaam, uitwerking en context kunnen ze leiden tot diverse verenigingen, krijgen een andere betekenis en altijd zijn alle woede.


Tattoo star - Ideeën


Tattoo Star zijn altijd in de mode.Star - vormen, kleuren en betekenis

Terwijl de ster in de astronomie is een lichtgevend hemellichaam, maar ook omdat een geometrische vorm die kan optreden in een gewone vorm, maar ook in variaties. Zal ster gekozen als motieven voor tatoeages, zijn er meestal gestileerde geometrische ster.

  • De eenvoudigste en meest regelmatige geometrische stervorm waarschijnlijk is het pentagram, vaak met dezelfde magische rituelen is verbonden.
  • Verschillende ster vormen verschillen, afhankelijk van het aantal van haar hoeken of spikes en danken dit aantal vaak hun namen, zoals Pentagram (5), (6) enz. Hoe meer hoeken of spikes is een ster, hoe ingewikkelder het lijkt Hexagram.

Sterren zijn van oudsher gebruikt in vele culturen en religies als een beschermende symbolen. Ze werden beschouwd als symbolen van de zon of de "Hoogste" en als een gids (bijvoorbeeld ook in het kerstverhaal, waarin het de ster boven Bethlehem, van al wijst de weg). Later werden ze steeds meer gebruikt als symbolen van politieke systemen of instellingen, zoals de rode ster voor het socialisme of communisme en de rood-zwarte ster voor de anti-fascistische beweging.

Het lichaam van Star Tattoos

Star tatoeages hebben het voordeel dat ze uniform en variabel en kunnen worden gegraveerd in diverse grootte en kleuren en als stand alone of opgenomen in een groter thema.

  • Net als elke andere tattoo ontwerpen ster kan bijna worden gestoken op elk deel van het lichaam. Of een deel van het lichaam waarschijnlijk beslist uiteindelijk uw esthetische gevoeligheden. Er zijn slechts delen van het lichaam die minder geschikt zijn, zoals wanneer het bindweefsel in deze gebieden niet zo sterk is (bijvoorbeeld de buik, vooral bij vrouwen), of de plaats te klein, zodat de tatoeage niet kan worden gebeten als gedetailleerd.
  • Eén ster kan worden gebruikt als een uitstekend voorbeeld tatoeage op de binnenkant van de polsen, enkels en hals.
  • Wilt u een grotere lul tattoo van een aantal sterren of in combinatie met andere motieven, zoals de schouderbladen, heupbeenderen, de hals of zelfs de onderrug of abdominale gebied zijn geschikt.

Variaties van tattoo motieven met sterren

Terwijl een enkele ster heeft meestal een sterke symbolische betekenis, vallende sterren in grotere motief combinaties vaak niet meer zo en verdwijnen in een harmonieuze interactie en de algehele esthetiek.

  • De combinatie van de ster vormen met linten of bloemen ranken speels en gemakkelijk kunnen handelen. Er wordt aangeraden het stermotieven doorboren vrij klein en in "random" arrangement.
  • In combinatie met dobbelstenen, schedels, zwaluwen of kersen kan ster, vooral als ze gevuld zijn in felle kleuren of zwart, en vormen prachtige alternatief tattoo motieven. Dit zou zijn geïnspireerd door de muzikale genres, zoals rockabilly en rock 'n' roll.

Wees voorzichtig met religieuze of politieke motieven, vooral als ze zich op voor de hand liggende plaatsen. Onthoud altijd dat je lang kiest om een ​​tatoeage te dragen en dat je altijd kunt hebben om mee te nemen op alle gebieden en situaties, zonder te worden beïnvloed door het.

Tags: Schoonheid, tattoo, body art, ster tattoo ontwerpen

Gerelateerde Artikelen aan Tattoo star - Ideeën

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden