May 30

Als u wilt een tattoo uzelf, uw creativiteit samen. Ga op zoek naar de juiste motief zorgvuldig voor, na alle vergezeld van uw tattoo u. De rest van je leven


Tattoo compile - Ideeën


Een tatoeage zal zorgvuldig worden overwogen.Wat je nodig hebt:

 • Creativiteit
 • Pin
 • Stickies
 • Moed voor de buitengewone

Een tatoeage zelf is eigenlijk niet moeilijk om te compileren. Het voordeel van een dergelijke afbeelding of letters duidelijk: Het is inderdaad uniek en individueel.

Wat voor soort tattoo is geschikt voor u?

 1. Ten eerste moet je begint te denken over de "ruggengraat" gedachten. Moet het een logo, een kleurrijk beeld of een symbool? Denk ook aan of de beoogde motief bij u past. Het lijkt misschien een beetje vreemd als je langs komen als een volwassen man of een stoere vrouw met bloemen en ruches op de rug.
 2. Laat u bij het overwegen van een hoop tijd. Laat je inspireren door misschien uitzien in een tattoo tijdschrift, of gewoon gaan met open ogen door de wereldgeschiedenis.
 3. Als je iets aantrekkelijk hebben gezien, het dan meteen schetsen die u op uw kladblok, want je moet bij je hebt. Zelfs als je volledig ontbreekt aan zeichnerischem talent, moet je houd de afbeelding. In tattooshop normaal zitten professionals - die weten wat te doen met iets.
 4. Als je eenmaal weet welke richting je tattoo moet gaan, het gaat nu om de subtiliteiten. Als het geselecteerde beeld wordt begeleid door een slogan? Zo ja, wat voor soort? Misschien heb je een mooie grens in de vorm van kleuren willen? En nog belangrijker: Waar is de tatoeage gegaan? Dit alles moet duidelijk zijn voor u voordat u verder gaat naar de afspraak.

Het samenbrengen van een Tattoos

 • Als je gaat om een ​​tatoeage samen te stellen, moeten de afzonderlijke elementen ofwel passen goed dus - of helemaal niet. Misschien ken je de mythische wezens van de "Centaur" uit de Griekse mythologie. Het is het lichaam van een paard met een menselijk hoofd. Of het beroemde beeld van de schilder Salvador Dali. Abstracte kunst kan prachtig zijn als je het leuk vindt en past je.
 • Als u een speciale relatie met iets, dan kijk je naar de aanleiding van de term in andere talen. Het is misschien niet altijd de voorkomende Engels ja. Latijn of Frans leent zich voor prachtige,
 • Het samenstellen van een tatoeage kost tijd. Schets uw ideeën en pak de schets een lange tijd weg, het beste voor enkele maanden. Alsof het nog steeds zo goed na deze tijd, lijkt perfect te zijn. Geniet van scouting!

Tags: Mode, tatoeages, karakters, een foto, schetsen

Gerelateerde Artikelen aan Tattoo compile - Ideeën

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden