May 31

De schouder is een zeer populaire plek voor een tatoeage. Tegelijkertijd biedt door zijn diverse ontwerpopties voor een thema ontwerp, waardoor, bijvoorbeeld, de opname van andere tatoeages.


Tatoeage op haar schouder - Motive notes


Schouder tatoeages kunnen gemakkelijk worden verspreid naar andere lichaamsdelen.Overwegingen voor een schouder tattoo

  • De schouder verbindt verschillende andere lichaamsdelen aan elkaar, die allemaal deel uitmaken van een schouder tatoeages zijn. Naast het schouderblad zelf kan een motief eveneens in de hals of nek rijke opnieuw, maar alleen aan de kant van het lichaam of het midden terug of de bovenarm.
  • Ontwerpen direct aan het schouderblad zijn natuurlijk beperkt door de wervelkolom naar het centrum, dat is de reden waarom op dit moment een heel rechte rand kan het motief voltooien. Goed werk ook ronde of ovale motieven op het schouderblad.
  • Vierkante motieven of omlijst grafische werken tegen zeer nep en onnatuurlijk, omdat ze streng op te treden tegen de lichaamscontouren. Niet voor niets zijn Flowers / Blossoms of tribals door hun variabele vormen nog steeds de meest populaire motieven voor de schouder tatoeages.

Ook andere lichaamsdelen

  • Goed werk individuele uitlopers van een onderwerp, die worden overgedragen aan andere lichaamsdelen. Een Aziatische Tattoo, zoals een draak of tijger, kon beginnen op de bovenarm, terwijl het grootste deel is op de schouder.
  • Ook individuele uitlopers, zoals een sterrenhemel op een motief, worden teruggetrokken en de nek. Wees ervan bewust, maar ongeacht de mogelijke bewegingen van de andere delen van het lichaam, zodat het onderwerp niet constant vervormd als je je hoofd te zetten.

In het algemeen, de schouder is een ideaal beginpunt breiden naar een centraal motief, aangezien zij apart gezet op een natuurlijke wijze mee van andere delen van het lichaam en sluit deze.

Tags: Schoonheid, schouder, Tattoos, body art, Tatoeage

Gerelateerde Artikelen aan Tatoeage op haar schouder - Motive notes

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden