May 30

Als het gaat om het verklaren van het menselijk lichaam, worden herhaaldelijk verhoogd tot vragen. Zo is het misschien ook wel met u, als het gaat om de exacte positie van de taille en heupen.


Taille en heup - verschil


Taille en heup het menselijk lichaamEr zijn een aantal gebieden op het lichaam die zeer belangrijk zijn voor zowel mannen als vrouwen, bijvoorbeeld in termen van schoonheid. Deze omvatten ongetwijfeld taille en heup. Ook een belangrijk punt hier is de aanschaf van kleding, waarbij deze twee gebieden zijn van groot belang voor u. Het geneesmiddel is gewijd aan deze twee gebieden voor het bepalen van significante waarden.

Het verschil van de taille en heup

  • Taille en heup zijn de meest gemeten van het lichaam. Maar je moet ook precies weten waar dit omdat precies ligt. Indien de taille is de tailleomtrek en zelfs boven de navel.
  • Als de heup is het bekken. Het is het breedste gedeelte boven de billen van de meeste mensen. Het wordt gemeten vanaf het bekken te heupbeen.

Taille en heup - belangrijke factoren in de geneeskunde

  • Zowel in de sportgeneeskunde en cardiologie, zowel taille en heup gebieden belangrijk voor risicofactoren. Beide zijn natuurlijk de gezondheid en productiviteit van mensen aan de top.
  • Hoewel het gaat enkel om de bepaling van het ideale lichaamsgewicht sportgeneeskunde, komt in de cardiologie voor de bepaling van een risicofactor, die verantwoordelijk is voor hart- en vaatziekten. Hier kan worden afgewend vroeg gevaar.
  • In sportgeneeskunde (heup buikomtrek) wordt bepaald door ten controles HBU waarde die de buik- of tailleomtrek gedeeld door de heup. Deze waarde geeft aan of dit normaal gewicht, overgewicht of zwaarlijvigheid al (obesitas). De waarden die er als volgt uitzien: De waarde van het normale gewicht moet minder dan 0,8 bij vrouwen en bij mannen onder de 0,9. Obesitas bij vrouwen tussen 0,8 en 0,84 bij mannen 0,9-0,99. Obesitas wordt gegeven bij vrouwen op een waarde boven 0,85 en bij mannen ongeveer 1,0.
  • Voor cardiologen, is het minder interessant, maar als het zwaar, maar waarbij de gevaarlijke vetafzettingen precies ligt. U moet weten dat de buik-Conscious Overgewicht verhoogt het risico op hart- en vaatziekten.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Taille en heup - verschil

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden