May 31

Een holle rug kan worden veroorzaakt door een slechte houding of zijn aangeboren. Het kan leiden tot ernstige pijn in de rug, kunt u echter te verlichten met een paar oefeningen. Ook aandacht besteden aan het doen van een goede houding.


Swayback wat doen over pijn?  - Deze oefeningen helpen


Wanneer ernstige rugpijn, moet u een arts raadplegen.Heeft u last van een holle rug, kan het niet alleen pijn in de lumbale wervelkolom veroorzaken, kan het zijn dat u pijn in het bekken. Een regelmatige training en het versterken van de rugspieren kan de pijn verlichten zo veel mogelijk moet u ook aandacht besteden aan een rechte houding.

Swayback - oefeningen voor rugpijn

  • Ga liggen met je knieën gebogen en gekruist achter zijn rug. Pak met zijn handen in de rug van de knieën en trek je benen met je armen naar de buik. Zorg ervoor dat uw hele rug op de grond wordt gedrukt. Maak de oefening totdat je rug voelt warm - hij sterk begint om pijn, breken met de oefening.
  • Bouwen op uw buikspieren, die invloed kan hebben op een holle rug positief. Liggen voor slechts op de rug, plaats je voeten gebogen op de grond. Leg je handen op je oren en til je bovenlichaam aan. Kijk naar de sit-ups die je nek recht blijft, pijn anders krijg je in de cervicale wervelkolom gebied. Als je het te maken, maak je 20 of meer sit-ups elke dag.

Rugpijn - de houding is alles

  • Zwemmen is een zachte manier om spieren op te bouwen en te verlichten uw rug. Ga waar mogelijk twee of drie keer per week gedurende een uur te zwemmen. De mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende zwemmen technieken.
  • Doe niet last je rug naar één kant. Als je gaat winkelen, neem een ​​rugzak in plaats van mee te nemen de zware aankopen met hun handen, want dat kan leiden tot een eenzijdige belasting.
  • Vrouwen moeten niet continu op een hoog schoenen. Ga in plaats van tussen hoog en laag.

Wat kunt u doen tegen een holle rug, is vooral spieren op te bouwen en te verlichten je rug zo ver mogelijk.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Swayback wat doen over pijn? - Deze oefeningen helpen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden