May 30

De nieuwe sterke magneten, die vaak worden genoemd super magneten, vormen grote gevaren en kan een groot aantal apparaten, waaronder een elektriciteitsmeter beschadigen. Met een beetje zorg die u kunt maar schade te voorkomen.


Super magnetische en elektrische meter - dus je vermijden schade aan uw apparatuur


Zo vol kan niets beschadigen zelfs super magneten.Wat je nodig hebt:

  • Doos van plaatijzer

Magnetisme en elektriciteitsmeter

Er zijn zeker twee redenen waarom herhaaldelijk elektriciteitsmeter worden beschadigd door magneten. Eén is het gerucht dat je dit kan brengen met supermagneten tot stilstand, anderzijds dat velen het handig te pinnen met magneet boodschappen, bijvoorbeeld de laatste telling van de teller. Om deze redenen, moet je het opgeven.

  • In mechanische meters een groot vliegwiel, waarbij het mechanisme van de teller schijven loopt. Zolang de schijf roteert, wordt de teller stroomverbruik weergegeven. Wanneer geen stroom wordt getrokken, een ingebouwde rem stopt de ruit zodat er geen accijns wordt geteld, terwijl geen stroom wordt getrokken. Als je een sterke magneet buiten te bevestigen, plaatst deze rem magneet vanuit zijn positie - als je pech zijn, zelfs op de lange termijn. De meter zal een hogere stroomverbruik dan je eigenlijk hebt laten zien, moet deze worden vervangen. De uitwisseling zal waarschijnlijk op uw kosten.
  • Electronic elektriciteitsmeters zijn niet zo kwetsbaar voor super-magneten, vooral omdat de meeste tellers hebben een behuizing gemaakt van een materiaal dat zich aan de niet magnetisch. Maar in principe kan een magneet sommige opslagmedia, die op magnetisme werken beïnvloeden, moet je niet ook hechten aan deze tellers met een magneet.

Behandeling van super magneten

  • In het algemeen is het effect van een magnetisch veld afneemt met toenemende afstand. Dus als je een super-magneet, kunt u eenvoudig beschadigd door het vermijden dat je blijft deze op een geschikte afstand van elektronische apparaten en elektriciteitsmeters.
  • Overdrijf het niet, als je gewoon wilt iets vast met magneten. Je hoeft niet super magneten nodig om een ​​paar noot te hechten aan de koelkast. Het is dus niet noodzakelijk dat een extreem sterke magneten zijn vrij toegankelijk.
  • Met magneet kan niet alleen elektriciteitsmeters, ook magneetstrips van bankpassen of creditcards en harde schijven beschadigd zijn in gevaar. Rijg dergelijke items nooit met een magneet op een muur of iets dergelijks.
  • Super Magneten zijn geen speelgoed. Een bijzonder gevaar veronderstelt dat dit zeer klein en kunnen worden ingeslikt. De kleine maar de huidige geleidende onderdelen kunnen op een elektriciteitsmeter elektrische onderdelen te komen en een kortsluiting veroorzaken.
  • Houd in gedachten dat een neodymium magneet schijf van 45 mm diameter en een dikte van 30 mm kan een niet-magnetisch mechanische klok kwaad op een afstand van 10 cm, een gewone mechanische klok zelfs van 60 cm afstand. Een pacemaker kan worden geplaatst op een afstand van 25 cm in de testmodus kan fatale complicaties.
  • Zorg ervoor dat de magnetische velden van de individuele magneten verhogen onnodig. Magneten schikken zich op hun eigen in een bar, die het effect versterkt. Share. De bar in het midden en zet de tweede paal naast de eerste Dus de krachten te compenseren.
  • Pak de stapel van magneten of super magneten in blikjes gemaakt van plaatijzer aan de magnetische velden zo te beschermen. Zo verpakte magneten kunnen niet ook de meter beschadigen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Super magnetische en elektrische meter - dus je vermijden schade aan uw apparatuur

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden