May 31

Suiker in de benzinetank - want je zal zeker nodig hebt om echte horror verhalen van verbrand motoren, zuigers en zuigerveren, die worden vernietigd en cilinders die zijn vernield horen. Alle helder - zo slecht dat zal nooit eigenlijk.


Suiker in de benzinetank - wat te doen?


Is suiker in de tank gevaarlijk? © WRW / PixelioDus suiker handelingen in de tank

  • Suiker oplost noch in benzine of diesel, het is gewoon zinkt naar de bodem van de tank. Er is meestal geen brandstof wordt verwijderd omdat er vestigt zich toch altijd vuil. Vermoedelijk, kunt u terecht voor een wandeling naar een veel suiker in de benzinetank, zonder zelfs te realiseren.
  • De volgende hindernis is het brandstoffilter die eigenlijk altijd aanwezig tussen de brandstoftank en de carburateur of brandstofinjectiesysteem zou moeten zijn. Suiker kan niet op te lossen in de brandstoffen en blijft als andere vreemde voorwerpen, zoals zand of roest hangen in de filter. Je hebt dan een verstopte filter je nodig hebt om schoon te maken. Er zou u vinden in het geval van suiker witte kristallen.
  • Zelfs zonder brandstoffilter de suiker zou blijven opknoping van de brandstoftank in de carburateur of brandstofinjectiesysteem, daar verstoppen de sproeiers. Duurder en ingewikkelder dan reiniging het brandstoffilter, maar nog geen motorschade.
  • Zelfs in de moderne brandstoffen alcohol suiker is niet oplosbaar, zodat de suiker in de benzinetank zou gewoon op de grond vallen alleen in biobrandstoffen.

Er zijn veel horror verhalen over suiker in de benzinetank, hebben proeven op het onderwerp consequent aangetoond dat motoren die ondanks massale "suiker genieten" onder de indruk, kan zeker zijn, omdat dat de suiker van 160 ° C ontleedt en smelt van 180 °, dwz verliest de harde kristallijne structuur.

Gedrag wanneer vreemde voorwerpen in de brandstoftank

  1. Je moet altijd verdacht zijn wanneer de tankdop is plotseling geopend of zand of suiker kan worden gevonden in de omgeving van de tankdop. Ofwel het is de brandstoftank leeg of iets of iemand gegoten. Toont de brandstofmeter niet krimpen, u ervan uitgaan dat er iets werd gegoten.
  2. Zorg ervoor dat u een brandstoffilter, dan kunt u veilig naar een workshop, in het andere geval moet u een installeren voordat je gaat.
  3. Nu moet de brandstof worden afgetapt en de tank worden gespoeld met water. Water lost suiker en zo krijg je de spullen uit de tank. Spoel de brandstofleiding aan het brandstoffilter en reinig het filter.
  4. Droog de brandstoftank en bouwen het weer. More hoeft beginsel kan de suiker geen vooruitgang wat betreft het filter.
  5. Je kon de benzine te gebruiken van de brandstoftank filteren om de suiker te verwijderen en blijven gebruiken, hoe beter het is maar zeker het moet worden afgevoerd, en te gieten in zoet.

Als je een lange tijd zijn gegaan met de suiker in de tank, zelfs suiker kan in theorie worden de motor invoeren en hebben er schade veroorzaakt. Als u wilt om de voorsprong veilig, je ook nog de motor schoon te maken. Meestal is het zo dat je de schade al, omdat ze wisten niets van de suiker in de benzinetank of de suiker verwijderd voordat hij ergens in de buurt van de motor kwam.

Tags: auto, schoon, suiker, risico's, diesel

Gerelateerde Artikelen aan Suiker in de benzinetank - wat te doen?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden