June 1

Veel mensen, vooral meisjes en vrouwen zijn vaak in het bijzijn van hun erg vol kast en nog niet weet wat te dragen. Uitspraken zoals "Ik moet nieuwe kleren" op de agenda - met een paar styling tips, maar u kunt ook tevoorschijn toveren van uw huidige kleding prachtige kleding.


Styling tips - combineren kleding goed


Met een paar tips die u kunt toveren uit je kleren grote styling.Je kast is overvolle en toch denk je bij niets om te dragen hebben? Toveren grote outfits door het combineren van kleding die je nooit zou samen hebben gedacht.

Combineer kleren kleur

De tijden dat je moest vasthouden aan het, welke kleur aanpast aan die andere dan zijn. Wees moedig, je iets durft u uw kleuren te tonen in uw styling.

  • Neem een ​​traditionele jeans. Combineer ze met een top in een felle kleur zoals roze of oranje en een blazer in een gewaagde kleur dragen, zoals groen of blauw.
  • U maakt ook een grote styling als je een broek of legging te verbinden in een vrolijke kleur met een subtiele shell. Neem over uw gele broek en bijdragen aan een eenvoudige top in het grijs.
  • Bent u uw kleding te saai? Maak dan gebruik van deze tips en toe te passen in panty - eenvoudige jurk plus flitsende panty's geeft klasse outfit.

Klassieke styling tips

Natuurlijk, de kleuren zijn niet voor iedereen - of in ieder fraus - ding. De bouten en moeren styling is, afgezien van alle tips die je krijgt van vrienden of deskundigen, dat je je goed voelt. Ben je meer van het klassieke soort, dan bent u in felgekleurde kleding kan zeker niet vertrouwen handelen (andersom is hetzelfde).

  • Voor de taak die u een eenvoudige kokerrok combineren met een witte blouse gestreken. Bij de keuze die je draagt ​​een zwarte blazer om - zelfs wanneer de rok heeft een andere kleur. Panty's in zwart, Pompen in het zwart en de afwerking is ook de zakelijke styling.
  • Zelfs met een simpele jeans heb je veel styling mogelijkheden. Schuren uw kleding en dragen met jeans bijvoorbeeld, een blouse en een vest erover. Deze combineren een mooie riem en pompen - klaar is de styling.

Basisvoorwaarden voor een succesvolle styling

  1. Zorg ervoor dat je echt passen bij de kleding. Geen tips in de wereld kan leveren aan grote of te kleine kleren passen.
  2. Voel je comfortabel in je kleren. Als u vandaag te doen voor een rok, jezelf niet martelen met een broek, alleen maar omdat het toch eigenlijk is uw favoriete stuk.
  3. Crap uit. Ga door je garderobe en geven u de kleding die u niet meer hebben aangescherpt sinds 12 maanden of langer, uit. Maak ruimte voor nieuwe dingen en letten bij het kopen van kleding in de toekomst op de vraag of dit je echt passen.

Besteed aandacht aan deze tips, bent u niet langer in de ochtend in de voorkant van de kast en voel niets te hebben om aan te trekken. Integendeel, zal uw omgeving met bekwame stylings verrassen.

Tags: kleding, Mode, Styling Tips, kleding styling

Gerelateerde Artikelen aan Styling tips - combineren kleding goed

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden