May 31

Turkije is een land dat zeer populair is geworden als vakantiebestemming. Vooral dit land is erg populair bij een aantal culturele hoogtepunten en door de lucht. Mocht het nodig zijn dat een pakket naar Duitsland wordt gezonden, de kosten en de uitgaven van verzending een rol spelen.


Stuur pakket van Turkije naar Duitsland - Informatie


Stuur Turkije een pakket naar DuitslandWat je nodig hebt:

  • Douaneverklaring
  • matching doos niet meer dan de grootte

Er zijn zeker redenen waarom u wilt een pakket vanuit Turkije naar Duitsland. Zorg ervoor dat het alleen is toegestaan ​​artikelen. Voorlopige douaneformaliteiten dienen te worden ingevuld. Voordat de scheepvaart moet u de nodige informatie bij een douanekantoor te verkrijgen.

Costing van het pakket verzending van Turkije

  • Als er zich al een reden om een ​​pakket van Turkije naar Duitsland te verzenden, moet u te weten komen over de kosten. In Turkije is er het postkantoor; het is daar bekend als de PTT en geacht goedkoopste leverancier voor de levering van pakketten.
  • Gaat vergezeld van een douaneaangifte. Daarom dient u te weten op voorhand als er extra kosten worden gemaakt door de douane.
  • Beslis je kunt als u wilt dat het pakket verzenden over land of door de lucht naar Duitsland. De verzending door de lucht is duurder dan de landweg.

Uitleg van de prijzen voor verzending naar Duitsland

  • Billing is door het bepalen van het gewicht werkelijk gemaakte; een zending van Turkije naar Duitsland is mogelijk tot een maximum van 30 kilogram. Zijn toegestaan ​​als een maximale afmeting van het pakket van 100 x 50 x 50 centimeter.
  • Aan de kant van de PTT , kunt u de prijs te bepalen. Klik PTT Koli en selecteer het land, dit is het gebied Ülke. Duitsland wordt genoemd Almanya - Selecteer nu dus dit gebied. Dan kunt u kiezen voor de lucht (Ucak) of per land (Yüzey) beslissen. Na dat, alleen op het gebied Agirlik voer het gewicht in gram en je hebt je prijs is vastgesteld in de Turkse valuta.

Tot slot is het om te schrijven dat Turkije een gastvrij land en toeristen uit Duitsland zijn vaak beschikbaar. Veel mensen zijn er van de Duitse taal en je moet geen problemen met de levering van uw pakket hebt, zal je zeker iemand kan lokaal helpen.

Tags: pakketten, Leisure, Duitsland, het gewicht, Turkije

Gerelateerde Artikelen aan Stuur pakket van Turkije naar Duitsland - Informatie

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden