May 30

U wilt vrienden uitnodigen voor Facebook? Een uitnodiging kan via Facebook e-mail te sturen naar het adres van uw vrienden.


Stuur Facebook uitnodiging per e-mail - hoe het werkt


Stuur naar een vriend via e-mail, een Facebook-uitnodigingU wilt vrienden uitnodigen op Facebook? Of u graag uitnodigen voor een evenement of op uw pagina, de procedure is heel simpel.

Stuur Facebook uitnodigingen voor pagina's

  1. Als je vrienden wilt uitnodigen om uw pagina, open uw pagina en kies de juiste menu "Nodig vrienden". Nu kunt u de vrienden die zullen worden uitgenodigd te selecteren. Tot slot, u de uitnodiging te versturen.
  2. Als je vrienden in het profiel levering per e-mail hebt ingeschakeld, wordt u op de hoogte van deze uitnodiging e-mail. Daarnaast verschijnt er een bericht op het profiel van de vriend.

Uitnodigingen voor evenementen

Kijk naar verwijzingen dat deze alleen zal worden verzonden naar mensen die je wilt op een evenement echt te hebben en dat ze niet door de uitnodigingen.

  • Vrienden die zich nog niet hebben geregistreerd op Facebook, kunt u alleen gebeurtenissen via e-mail uitnodigen. U krijgt alleen de informatie van het evenement zien en te kunnen bevestigen of uw deelname te weigeren.
  • Om een ​​uitnodiging voor een evenement stuurt, opent u een gebeurtenis en selecteer "Vrienden uitnodigen". "Nodig E-mail address" Typ nu de e-mail adressen van vrienden.
  • Wilt u meer vrienden uit te nodigen, te scheiden van de e-mailadressen met een komma. Klik vervolgens op "send". Je vrienden krijgen nu uitnodigend Facebook via e-mail.

Als je vrienden willen meer dan alleen de gebeurtenis te zien waaraan u uitgenodigd, moeten ze zich inschrijven met Facebook. Moet een account bij Facebook bestaan, kan je vrienden meer informatie na aanmelding bekijken.

Tags: Internet, Facebook, Social Network, uitnodiging mail

Gerelateerde Artikelen aan Stuur Facebook uitnodiging per e-mail - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden