May 30

Een water verwarmt het water dat u in de badkamer of keuken, een bepaalde temperatuur. Vaak zijn de inrichtingen een relatief hoog stroomverbruik. Wat je zou moeten overwegen, en hoe kunt u geld besparen?


Stroomverbruik tijdens boiler - dat moeten er rekening mee de


Opslaan van warm water? © Birgith / PixelioHet stroomverbruik van een warm water boiler is afhankelijk van hoe vaak warm water wordt voorzien in welke hoeveelheid. Het zijn ook potentiële doelwitten, teneinde kosten te besparen.

Wat beïnvloedt het energieverbruik?

  • Het stroomverbruik van een boiler is vaak bijzonder hoog wanneer het apparaat draait gedurende de dag en zorgt voor warm water. Natuurlijk moet je niet constant verwarmd water, dus het kan nuttig zijn om de warm water boiler met een circuit te verstrekken. Hier kunt u kiezen voor de verwarming aan te zetten wanneer het nodig is - dat je dan maar moet wachten voor het warme water voor een paar minuten - of u kunt een timer gebruiken.
  • Daarnaast afzettingen in vele boilers met de tijd kalk op het verwarmingselement van die toeneemt stroomverbruik. Daarom kan het ook nuttig zijn wanneer u uw apparaat te ontkalken na enige tijd. U kunt dit doen - nadat de stroom onderbroken wordt door het verwijderen van de zekering - laat het water door de aftapkraan van het warm water boiler. Dan is de inrichting kan worden geopend en het verwarmingselement verwijderd en gereinigd. Als alternatief kunt u ook vragen een deskundige op het punt om uw boiler te ontkalken.
  • Het energieverbruik is dan bovendien bijzonder hoog bij het opwarmen van de boiler sterke, maar alleen een gedeelte van het water. Daarom is het beter als je ervoor kiest om een ​​douche te nemen als slechts een gemiddelde of lage temperatuur, in plaats van het water te laten echt warm is, maar na te koud water met toegevoegd.

Alternatieven voor Boiler

Als je alleen een beetje warm water nodig heeft, kan het soms beter zijn als gevolg van het energieverbruik, niet in te schakelen op de boiler en in plaats daarvan gebruik van andere middelen van het verwarmen van water.

  • Daarom is het beter voor het wassen of voor een snelle daling warmte water met een waterkoker en deze meenemen mengen koud water tot de gewenste temperatuur, aangezien het bijzonder voor de boiler te gebruiken. Dit beïnvloedt gunstiger op uw energieverbruik.
  • Als alternatief kunt u het water die nodig is voor het wassen etc. gebruiken in een kleine pan met deksel op uw kachel op te warmen. Vermindert ook het stroomverbruik. Want hier vindt u altijd opwarmen alleen zoveel water als je eigenlijk nodig hebt, in plaats van naar het warm water boiler, een grote hoeveelheid water die niet nodig verwarmen.

Als u uw boiler te gebruiken om het energieverbruik relatief zeldzaam te verminderen, moet u ervoor zorgen dat er geen legionella vermenigvuldigen in stilstaand water. Dit zijn bacteriën die kunnen leiden met name longontsteking. Daarom moet u uw boiler na lange periodes van niet-gebruik op te warmen tot ongeveer 70 ° C en laat een paar seconden te gaan ongebruikt uit de kraan water.

Tags: Financiële, energieverbruik, waterverbruik, energiebesparing, Baden, warm water boiler

Gerelateerde Artikelen aan Stroomverbruik tijdens boiler - dat moeten er rekening mee de

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden