May 31

Voor veel ouders, de registratie en deelname aan de reality show "van de Wereld Strenge ouders" blijkbaar de enige manier om haar uit de hand in de beste kinderen geratenen Flegel jaar weer bij elkaar.


Strenge Ouders van de Wereld - Registratie


'S Werelds Strengste Ouders "is een docu-soap over probleemkinderen.In "van de Wereld Strengste Ouders" is een tv-serie die regelmatig wordt uitgezonden op televisie. Door het registreren van e-mail ouders kunnen van toepassing zijn op de zender Sat.1.

Wat wacht op u of uw kind na een succesvolle login?

In "van de Wereld Strenge ouders" worden verzonden naar een ander land en in een andere cultuur twee jonge mensen. Ze leven voor 14 dagen bij gastgezinnen die de rebelse tieners om respect en waardering te onderwijzen.

  • Jonge mensen moeten meest onaangename werk uit te voeren en wanneer ze zich misdragen, zal u worden gestraft. In de meeste gevallen wordt een rookverbod uitgesproken door de gastouders eerste. Dit verbod wordt slechts eenmaal geschonden in bijna elke episode, die een boete aantrekt.
  • Het formaat is enigszins omstreden, vooral de jonge mensen niet de taal van hun gastouders begrijpen. Echter, als we aannemen dat de getoonde sequenties echt zijn, dan terug na 14 dagen twee gezuiverd, lieve kinderen naar hun thuisland.
  • Door de manier waarop de jongeren, volgens de zender te horen dat ze naar een feestje vakantie zou worden gestuurd en de TV zou blijken over een documentaire. Alleen op de luchthaven ervaren de opstandige kinderen, wat ze eigenlijk verwachten.

Hoe toe te passen voor "van de Wereld Strengste Ouders"

  • Stuur een mail naar [email protected] Als u denkt dat uw puber jongeren zou een verandering van locatie heel goed.
  • Uw kind moet 15 tot 17 jaar oud zijn om te krijgen in de "genot" van zo'n reis zijn. Heeft het werken met een toepassing, het opzetten van een feit dat een tv-crew komt bij u thuis om uw dagelijks leven te filmen met de pesterijen kind.
  • Zelfs na het verblijf aan de strengste ouders in de wereld, is de terugkeer van het kind gefilmd, meestal met berouwvolle uitspraken van de kant van de jongeren.

Datum: juli 2013

Tags: Vrije tijd, jeugd, tv-serie

Gerelateerde Artikelen aan Strenge Ouders van de Wereld - Registratie

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden