May 30

Of heeft veel kleingeld opgebouwd als het legen van de besparingen of de verkoop van kleine voorwerpen: Als klant van de Sparkasse, is het gemakkelijk deze te hebben gewonnen als een krediet op de rekening.


Storting van contant geld bij Sparkasse - Wat te zoeken


In moneyboxes is vaak veel munten. © Rainer_Sturm / PixelioCash leveren - niet altijd gemakkelijk

Helaas is er niet meer zo in vroegere tijden, toen de kinderen brachten hun spaarpot voor spaarbanken, werd er geopend en vervolgens geteld het geld en een spaarboekje was goed geschreven. Omdat het tellen van kleingeld of munten, vereist de medewerkers van Sparkasse veel tijd en is dus niet hetzelfde aangeboden door een bank of spaarbank.

Maar als (goed) klant van de Sparkasse hebben duidelijk beter kaarten op de vraag komt u te ontmoeten met plezier, omdat de betaalde munten landt dan ja op uw rekening. Als niet-klant, kan het gebeuren dat u een vergoeding te betalen voor de verstrekking van munten.

Voorbereiding munten voor spaar- en depositorekeningen - dus ga je gang

Afhankelijk van de besparingen bank of financiële instelling, de procedures om munten te accepteren, anders. Dus vraag van tevoren, op welke wijze wilt u uw munten te bereiden.

  • Niet te grote hoeveelheden van de munt of munten gewoon soort in een tellen raad op voorgelegd. Dit werk, kunt u het zelfde en ter plaatse te doen. Uiteindelijk je dit anders te doen, de werknemer daling als het sorteren en tellen werk.
  • Sommige spaarbanken, vooral kleinere takken, nog steeds de voorkeur aan de (oud) manier die munten waard pure (dwz door type munt) te rollen. Hiervoor heeft u papierrollen die je op de spaarbank nodig. De instructies voor het gebruik wordt afgebakend. U hoeft alleen de juiste muntstukstapel zelf (in alle rust thuis) te maken.
  • In sommige winkels vindt u ook een soort plastic zak, de broekzak of SafeBag. In daar heb je de getelde (!) Munten storten en geven de tas vervolgens met gevulde Beizettel in de spaarkas of de bank weer. Het bedrag wordt vervolgens bijgeschreven op de betreffende rekening. Een uitbetaling is (meestal) niet mogelijk omdat de zak moet pas worden gecontroleerd.
  • Niet meegeteld geld kan ook (vraag bij voorbaat!) Worden gegeven in zo'n zak. Echter, de meeste financiële instellingen in rekening brengen voor deze service een kleiner bedrag dat je ook op voorhand moeten controleren.
  • De moderne en goed uitgeruste kantoren hebben een telmachines: pure munten, organiseren, hoeveelheid en krediet te ontvangen. Meer is eigenlijk niet vertellen u specifiek vragen, zelfs als in uw plaats een dergelijke machine mag niet worden geplaatst tot uw beschikking. Misschien de moeite waard de rit naar een grotere vestiging.

Tags: besparingen, bankwezen, financiën, munten, contant geld, deposito

Gerelateerde Artikelen aan Storting van contant geld bij Sparkasse - Wat te zoeken

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden