June 1

De Stinkmorchel is een schimmel die zeer hinderlijk kunnen zijn vanwege zijn scherpe Aasgeruchs. Het gedijt vooral in bos nabijgelegen tuinen, in de buurt van oude bomen of rottende wortels. Alleen degenen die de schimmel consequent bestreden, kan verspreiding ervan te voorkomen.


Stinkmorchel combat - dus het zal werken met huismiddeltjes


Stinkmorcheln moet worden verwijderd in een vroeg stadium.Wat je nodig hebt:

 • Plastieken zak
 • Handschoenen
 • Kalk
 1. Eenmaal in uw tuin een Stinkmorchel te zien, moet je ervan uitgaan dat er al talloze sporen van de schimmel in de bodem, waarvan de groei niet meer voorkomen.
 2. Alleen door een systematische opgraving van het jong mogelijk Stinkmorcheln kunt u een paar jaar verbannen uit uw tuin.
 3. Aangezien de sporen van de schimmel te dringen diep in de aarde, het gebruik van fungiciden of andere huismiddeltjes is op zichzelf niet voldoende om ze te bestrijden.
 4. Een jonge Stinkmorchel ziet eruit als een witte, ei-vormige knol. In dit stadium, de schimmel nog stinkt echter sterk wordt omgeven door een kleverige laag. Dus ook de graven handschoenen veranderen.
 5. Gooi opgegraven Stinkmorcheln Plaats nooit de compost als u de sporen van de schimmel zou verspreiden met de compost in de hele tuin.
 6. Heeft u een full-blown, stinkende van Carrion Stinkmorchel, urgentie ontdekt. De volwassen schimmel zal haar sporen verspreiden met behulp gelokt vliegen. Daarom Evert een plastic zak over de Stinkmorchel voordat je graaft, dus niet al te veel sporen te krijgen in de grond.
 7. Bestrooi de bodem van waaruit je hebt opgegraven de Stinkmorcheln, met kalk. Sinds Stinkmorcheln voorkeur zure grond, kalk remt hun groei. Merk echter op dat sluit alle planten die gevoelig lime.
 8. Preventief U moet het kappen van bomen waarvan de wortels uit de grond te verwijderen. Als je opgeven dit vervelende werk, zal je al snel Stinkmorcheln vinden in uw tuin. Bovendien Elimineer brandnetels, rottende stapels bladeren en verrot hout.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Stinkmorchel combat - dus het zal werken met huismiddeltjes

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden