May 31

Borstvoeding is gezond voor moeder en baby en bevordert de moeder-kind binding. Aan het begin van de lactatie, maar ook in de groei spurts moeders zijn vaak niet zeker weet of de melk is genoeg en wil om de melkproductie te stimuleren. Dit is vaak relatief eenvoudig.


Stimuleer de melkproductie - met deze huismiddeltjes werken's


Borstvoeding on demand regelt de hoeveelheid melk.Het allerbelangrijkste bij het begin: Als u zich zorgen over het succes van borstvoeding, of zijn bang dat uw baby genoeg voedsel niet krijgt, contact opnemen met uw verloskundige. Ook tijdens de lactatie de ziekteverzekering dekt de kosten van hun advies. U kunt ook een steungroep borstvoeding zoeken in uw omgeving. Bovendien borstvoeding begeleiding wordt aanbevolen door de "La Leche League 'van veel moeders: http://www.lalecheliga.de/

Melkproductie gestimuleerd door frequente borstvoeding

  • De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat de melkproductie voldoet altijd aan de nutritionele behoeften van het kind, is borstvoeding nodig. Bied uw kind de borst om altijd, als u vermoedt dat het honger.
  • Baby's moeten moeders borst maar niet alleen aan de honger en dorst. Soms zuigen ze blijven, zelfs als niet meer veel melk vandaan komt - getroost te worden, te kalmeren, of gewoon om met Mama. Als je baby goed wordt toegepast, moet niet per se van invloed op de borst. En door de manier stimuleert het zuigen op de melkproductie.
  • Vooral als je wilt Milchprodution te stimuleren, is het handig als u uw baby bieden beide borsten bij een maaltijd.
  • Als uw baby slaapt veel, en het is daarom niet vaak te investeren, kunt u blijven proberen hem te bieden een kist bij zijn slaap wordt lichter en het beweegt. Veel baby houdt accepteert dit aanbod zelfs in zijn slaap.

Meer ideeën voor het stimuleren van de melkproductie

  • Een klassieke manier, als je wilt om de melkproductie te stimuleren, is het drinken Stilltee. De thee zijn verkrijgbaar in drogisterijen en apotheken. Altijd aandacht besteden aan een verse bereiding.
  • Het verhogen van uw vochtinname kan ook helpen om meer melk te krijgen. Drink vooral altijd voldoende water of kruidenthee als je dorst hebt.
  • Vermijd strakke voedingsbeha's. Misschien kun je doen zonder een tijd thuis op de beha. Dus de borsten hebben meer ruimte op te vullen.
  • Wees niet al te bezorgd. Meestal duurt 1-3 dagen tot de melktoevoer aanpast aan de behoeften van de baby. Vermijd het geven van ander voedsel zonder overleg met een deskundige, anders wordt de melk niet zal toenemen.

Tags: Leisure, borstvoeding, stijging, stimuleren

Gerelateerde Artikelen aan Stimuleer de melkproductie - met deze huismiddeltjes werken's

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden