May 30
Stijve spieren in de rug - deze oefeningen kunnen helpen
01:19

 • Scoliose oefeningen - zodat u ondersteuning van uw Rü ...
 • Oefeningen voor het lichaam spanning
 • Stretching - oefeningen voor het bovenlichaam
 • Los spierspanning - zodat je je los te maken ...
 • HWS oefeningen voor thuis - Tips
 • Hoe krijg je van zijn holle rug? - Deze oefening en zang ...
 • Training onderrug - met deze oefeningen kl ...
 • Oefeningen voor de billen en dijen - trainen zo ...
 • Oefeningen met een hernia - als entl ...


Video van Samuel Klemke1: 19

Gespannen spieren, vooral aan de achterkant, helaas, een vrij algemeen verschijnsel. Om snel te leren opluchting, helpen kleine oefeningen die je gemakkelijk kunt uitvoeren thuis.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:56

  Oefeningen voor de diepe rugspieren
 • 02:12

  Swayback wegtrainieren - Deze oefeningen helpen
 • 02:09

  Build rugspieren bij vrouwen - specifieke oefeningen voor je rug


Nooit meer stijve spieren


Stijve spieren in de rug - deze oefeningen kunnen helpenDe rugspieren blootgesteld in het dagelijks leven bijzondere moeilijkheden. Zware slijtage, langdurig zitten of staan, eenzijdige belasting - alles wat kan leiden tot stijve spieren.

 1. Strek de weg gespannen spieren, door middel van specifieke uitrekken van de spieren los te maken in de rug. Om de nekspieren bereikt, maakt rechtop en druk op een arm naast het lichaam naar beneden naar de vloer. Het hoofd set langzaam aan de andere schouder. Om een ​​stam van de laterale nek en schouder spieren te bereiken, is hier bijzonder snel en vaak zat strak gespannen spieren.
 2. Om de spier dichtheid van de spieren in de schouderbladen te bereiken, de volgende oefening is vooral goed: Rol de romp naar voren langzaam een, krijgen zo rond mogelijk, de armen moeten ontspannen naar voren te hangen. Dan langzaam lijn het bovenlichaam terug en strek je armen omhoog en uit. Om de wervelkolom te mobiliseren en om tot een ontspanning van de spieren.
 3. Een oefening die u toelaat om elke spier te bereiken in de rug en dus bestrijding van alle gespannen spieren, is de fundamentele spanning in de rugligging. Deze liggen plat op je rug liggen met je armen ontspannen naast het lichaam. Nu begin je te gespannen spieren langzaam, te beginnen bij de voeten. De tenen slepen zoom, drukt u op de knie licht door naar beneden. De rug is gespannen en de armen zijn iets naar beneden geduwd en duwde in de grond. De kin wordt gebruikt zodat de hals wordt verhoogd. Deze spanning houden 15 seconden, en heel langzaam weer los hen. Deze oefening wordt ook gebruikt om terug te voorkomen pijn en spierstijfheid.


Stijve spieren in de rug - deze oefeningen kunnen helpenStijve spieren in de rug - deze oefeningen kunnen helpenStijve spieren in de rug - deze oefeningen kunnen helpenStijve spieren in de rug - deze oefeningen kunnen helpen

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Stijve spieren in de rug - deze oefeningen kunnen helpen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden