May 31

Een stijve nek je hebt als je niet kan bewegen zonder pijn aan de nek. Aldus nekstijfheid kan spier veroorzaakt of het gevolg zijn van meningitis. Contrast wat helpt?


Stijve nek - wat helpt?


Stijve nek kan verschillende redenen hebben



Als de hals niet beweegt

Velen kennen het - je opstaat in de ochtend en niet goed kan draaien en draaien zijn hoofd. Een typische stijve nek, dat is grotendeels opgebouwd langzaam 's nachts. Natuurlijk, al snel gaat om de vraag wat helpt het.

  • Gewoonlijk kan een dergelijke onbeweeglijk nek en schouders worden toegeschreven vrij onschuldig en spieren onevenwichtigheden. Er is echter dit fenomeen als een neveneffect van een ernstige ziekte. Dan onmiddellijke actie vereist is.
  • Op meningitis, een ontsteking van de meninges, een van de belangrijkste symptomen een stijve nek, de zogenaamde meningisme. Echter, is dit symptoom gepaard met andere zeer belangrijke problemen, zoals verlies van bewustzijn, relatief hoge koorts, gevoeligheid voor licht en geluid.
  • Als een stijve nek, samen met de genoemde symptomen op, dit is een noodsituatie die onmiddellijke medische aandacht vereist. Wacht geenszins zeker dat deze toestand verbetert vanzelf weer.

Met stijve nek helpt meestal warmte

In de grote meerderheid van de gevallen is bij een stijve nek, maar door volkomen onschadelijk onevenwichtigheden spier. Dit kan om verschillende redenen.

  • U kunt een stijve nek, sinds je koude tocht of spieren gespannen. In principe is het ook mogelijk een stijve nek te verkrijgen met een hernia in de cervicale wervelkolom. Dit komt echter veel minder vaak dan de meeste geloven.
  • Als je kijkt naar de oorzaken, kunt u bepalen wat helpt een stijve nek al. De eerste tip is hitte, warmte, warmte. Draag een sjaal of een handdoek om zijn nek, gebruik dan een warm water fles, ga naar de sauna. Meestal problemen met het reeds gedaan.
  • Als je gebruikt je spieren ongunstige of zijn er een aantal die zeer worden verlaagd, helpt beweging. En niet noodzakelijk aan de hals. Ga voor een wandeling, voetballen of wat zo leuk. Als de klachten na minder wat wordt verwacht, dan is compleet het bewijs.
  • Er met je gebeurd, dat de stijve nek is zeer, zeer zeldzaam, dan is dat alles wat je hoeft te weten. Maar Dit gebeurt vaak, moet u een fysiotherapeut van uw keuze te raadplegen, zodat de oorzakelijke structuren kunnen komen op de touwen.
  • Lang niet het gewoonlijk de nek zelf, die de problemen verst spiergroepen veroorzaken mee maakt. Als je dit weet, kunt u uw oefeningen te doen en een stijve nek op voorhand te voorkomen. Dit helpt toch het beste contrast.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Stijve nek - wat helpt?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden