June 1

Die lang en hard werken op de PC monitor moet ervoor zorgen dat de computer werkstation op alle punten ergonomisch ontworpen. Deze omvatten niet alleen de stoel en tafel, maar ook de PC-monitor.


Stel PC-monitor ergonomisch


Lijn de PC monitor goed is belangrijk.Ergonomie voor de PC-monitor

Dat we veel belang moeten hechten aan verstelbare stoelen en tafels voor de meeste mensen bekend is geworden. Steeds meer bedrijven aandacht besteden aan de balie ergonomie voor uw medewerkers, omdat dit schade aan de gezondheid kan worden voorkomen en het personeel zijn efficiënt.

  • Wat is vooral belangrijk hier is de PC-monitor. Voor de grootte, de oriëntatie en de afstand tot het lichaam spelen een belangrijke rol als het gaat om de inrichting van de werkplek ergonomisch. De hellingshoek van de PC monitor moet ongeveer 35 graden naar beneden, ongunstige is een positie waar je moet opzoeken van een PC-monitor.
  • De monitor mag niet te klein zijn, omdat dan het werk op de PC is vermoeiend. Selecteer lettergrootte en type groot genoeg om te kunnen werken zonder enige problemen.
  • Om de ogen niet te irriteren, is het aanbevolen dat er geen lampen of reflecties van windowing scherm zichtbaar zijn, dus ongestoord werk is makkelijker. De afstand tot het beeldscherm moet ongeveer de arm lengte van de uitgestrekte armen zijn, worden de ogen niet al te belast.
  • Een monitor die zo weinig flikkert mogelijk, gemakkelijk op de ogen bovendien moet je altijd tijden terugplaatsen korte pauzes en weg te kijken van het scherm in de verte, de druk op de ogen, omdat je niet direct in het moment niet op te lossen.
  • Om de ogen niet te vermoeien en om de spanning in de schouder en nek gebied te voorkomen, dient u herhaaldelijk te plaatsen kleine oefening pauzes per dag. Beweeg armen en nek, en schud in tussen helpt om het lichaam te verlichten.

Ondanks de goede afstemming van pc-monitor en het werkstation moet u uw gezichtsvermogen regelmatig te krijgen. Omdat dit verschijnsel van slechtziendheid snel kunnen worden behandeld met een visueel hulpmiddel.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags: Computer, Gezondheid, Professioneel, ergonomie

Gerelateerde Artikelen aan Stel PC-monitor ergonomisch

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden