May 30

Over de games distributieplatform Steam talrijke computer games kunnen worden gekocht of gedownload als gratis demo's. In uw Steam client, kunt u ook uw vrienden en dus samen met je spelen. Is dit niet in de software, zodat u helaas niet aan de gestelde eisen.


Steam: vrienden toevoegen gaat niet - wat te doen?


Vrienden Je kunt niet altijd toe. © Gerd_Altmann / PixelioStoom en de handige functies

Stoom werd ontwikkeld door Valve Software en is een zeer uitgebreid gokkenplatform de computer. Diverse bekende games zoals Counter Strike, Half Life of Skyrim kan alleen worden afgespeeld op dit platform op je computer.

  • De Steam client (http://store.steampowered.com/about/?l=german) beschikbaar op het internet als freeware en kan worden gedownload en in een korte tijd geïnstalleerd. U zelf maakt een gratis account en meld dat de gegevens in Steam bevat. Via het platform, kunt u nu demo's en verschillende spelen downloaden of kopen een groot aantal computerspelletjes te koop.
  • Onder de verschillende kenmerken van het platform omvatten zeer nuttige functie vrienden. U kunt alle vrienden die ook hebben geïnstalleerd, de klant, gewoon toe te voegen en vervolgens met ze spelen dan samen. Deze functie kunt u direct een netwerk met je vrienden en kennissen.
  • Werkt niet toevoegen van uw vrienden, dus kan heel snel worden opgelost dit probleem. De fout ligt niet in de installatie werk op uw computer.

Zonder volledige versie toevoegen van vrienden is niet

  1. Als het toevoegen van vrienden in Steam werkt niet, dus je hoeft niet verder te helpen in dit geval opnieuw installeren van de software. De ontwikkelaar Valve Software, wordt het platform geprogrammeerd om de vriend functie alleen mogelijk als je een spel of een volledige game op Steam hebben gekocht.
  2. Zijn in je client alleen demo of gratis games, dus kan deze functie gebruiken in any way. Als u nog wilt je vrienden kunt direct toevoegen via Steam, moet u zeker kopen een game over de verkoop platform.
  3. Zoek het beste voor een zeer redelijke spel en betalen dit op de aangeboden betaalmethoden. Installeer dan het spel en activeer het daarna in Steam op de code. Nu kun je alle vrienden snel en eenvoudig toe te voegen en met hen spelen.

Helaas, het kopen van een volledige versie op Steam is de officiële eis, zodat de vrienden functie is geactiveerd in uw klant. Als je geen geld uitgeven alleen voor een spel in om deze functie te gebruiken, moet je verbinden met je vrienden anders. Een goed alternatief zou zijn, bijvoorbeeld een gratis Messenger programma voor uw computer.

Tags: Internet, Computer, vrienden, Steam add, de volledige versie

Gerelateerde Artikelen aan Steam: vrienden toevoegen gaat niet - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden