May 31

Sport wordt steeds belangrijker als een evenwicht tot de dagelijkse stress. Met eenvoudige sport oefeningen thuis om fit te blijven.


Sport oefeningen thuis - zodat u fit te houden door eenvoudige middelen


Sportieve start van de dag!Wat je nodig hebt:

 • Yoga of slapen pad
 • Chin-up bar
 • Springtouw

Enkele ideeën voor sport oefeningen thuis

 • Een goed voorbeeld van sport oefeningen thuis zijn stretching en rekoefeningen die u kunt uitvoeren zonder extra hulpmiddelen. Rek: dij. Als je in de ochtend, stretching oefeningen zijn een zeer goede manier om wakker te worden. Schuif Tackle je benen en buig je bovenlichaam naar voren, naar links en rechts voeten. Stretching en strek je dijen. Ze blijven in de staat en de bladzijde omslaan. Strek eerst de dij. Zorg ervoor dat je knieën niet verder reiken dan de voet. Stel. Na het rekken de voet iets verder achter en lopen de rug knie naar de vloer Neem je armen te doen. Wanneer kom je op, strek je armen omhoog, als je naar beneden gaan, doe de armen naar beneden dienovereenkomstig.
 • Arms: Gewoon strek je armen en beginnen met kleine draaibewegingen. Varieer de beweging en richting. Voer de rotaties een minuut voordat je richting te veranderen. Strek je armen, ze te slepen ofwel voor het bovenlichaam in één richting of stretch achter het hoofd.
 • Body spanning: Een populaire sport oefening voor thuis voor de stabiliteit is ook de steun voor- en zijkant. Ga liggen voor de vloer of op een mat en leun op je onderarmen (onderarm ondersteuning). Je lichaam moet een rechte lijn vormen. Echode de stroom uit. Ga van daaruit in de pushup houding en doe tien push-ups (langzaam!). Leun naar voren, terug op de onderarmen en houdt de spanning enigszins. Draai vervolgens aan de ene kant en houden de spanning gedurende 30 seconden elk.
 • Sport oefeningen thuis op zijn buik: Ga op je buik. Til afwisselend het linkerbeen en rechterarm, rechterbeen en linkerarm. Herhaal de oefening acht tot tien keer.
  Draai je lichaam en vouwen hun armen achter zijn hoofd. Kom nu met je bovenlichaam omhoog. Herhaal de oefening acht tot tien keer. Vervolgens beweeg je armen naar voren alsof je schoolslag wilde.
 • Back: sit-ups. Ga op je rug, op de benen en beweeg je romp omhoog. Voer de uitoefening voren, naar links en rechterflank.
 • Opmerking: Voor de oefeningen die je wat ruimte op de vloer nodig. Liggen daar een mat voordat u begint.

Een andere optie vorm Yoga en Pilates. Terwijl yoga verbetert vooral uw flexibiliteit enorm, opgeleid Pilates bot buurt spier. Alles wat je nodig hebt voor dit is een yoga-mat. Toch kan het geen kwaad een korte stoomcursus voor de self-training te hebben bezocht om ervoor te zorgen dat u de oefeningen correct uit te voeren.

Eenvoudige huishoudelijke apparaten Workout

 • Om te trainen thuis met apparatuur, betekent niet dat je moet een omvangrijke en dure oefening te kopen. Een eenvoudige halter het doet. Verschillende gewichten en verschillende tillen richtingen mogelijk te maken een veelzijdige training van de armspieren. Als je de juiste oefeningen om domme, kunt u ook TV hier bekijken.
 • U kunt ook een pull-up bar te kopen en ze op te lossen in de deuropening van een kamer deur voor weinig geld. Vooral als je niet veel tijd hebt, is dit een goede manier op te bouwen wat spieren. Maak gewoon elke keer als je langs de kamer, een paar pull-ups.
 • Een dankbare aids is ook de sprong touw. Er zijn een aantal methoden die je uithoudingsvermogen op zo'n eenvoudige wijze kan verhogen. Denk echter van de mensen die onder jullie leven en je zal niet springen 's nachts.

Dat je moet overwegen wanneer Home Sport

 • Vooral als je traint veel in huis, moet u uw bewegingen te corrigeren, zelfs door een ervaren atleet. Om te voorkomen dat u van het maken van bepaalde oefeningen verkeerd en neem de botten en gewrichten overdreven.
 • Zelfs thuis geldt het volgende: Warm up voor intensieve trainingen om goed. Dit vermindert het risico op letsel aanzienlijk.

Constant druipende draagt ​​de steen weg. Controleer regelmatig uw oefeningen. Werk elke dag in plaats van tien minuten een keer per week voor twee uur. Dit is de meest efficiënte manier.

Oefeningen voor een afgezwakt maag

 • In eerste instantie liggen in een comfortabele positie op de vloer. De buikspieroefeningen worden uitsluitend uitgevoerd in de stoelen. Liggen een wekker of een stopwatch naast het dat je de tijd hebt altijd in het achterhoofd.
 • Begin met de eerste oefening. Als eerste oefening je doet eenvoudige sit-ups. Leg je handen achter je oren en proberen te komen met de neus naar het plafond. Om automatisch omhoog uw rug. Let op, echter, omdat het onderste deel van je rug de grond niet mag vertrekken, kan dit leiden tot verwondingen.
 • Na de voltooide sit-ups die je kunt doen met side sit-ups op. Neem je hand achter je hoofd en proberen te komen met de elleboog naar de tegenoverliggende knie. Ook voor een rechts en links buikzijde doen.
 • Na deze oefening is een beetje moeilijke oefening. Je benen moeten worden gebogen in de lucht. Probeer nu met uw handen op uw enkels bereiken. Deze oefening is zeer effectief, maar ook vermoeiend.
 • Een laatste operatie wordt de zogenaamde "push-throughs". In deze oefening u een over de ander met beide handen te nemen. Je benen zijn gebogen en je voeten stevig op de grond. Probeer om door te duwen met beide handen tussen je benen.

Geniet van kleine fitness stretching programma met sport oefeningen thuis.

Andere Auteur: Markus Tacik, Philipp Hofmann

Tags: thuis, sport, oefening, sport oefeningen, schadevergoeding

Gerelateerde Artikelen aan Sport oefeningen thuis - zodat u fit te houden door eenvoudige middelen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden