May 30
Speel iPhone op TV - hoe het werkt
01:31

 • Xbox 360: Change kwesties - Procedure
 • iPhone synchroniseren met Windows Live Mail - ...
 • maken iPad luider
 • Wanneer de iPhone 4 Verhoog volume zonder Jailbreak
 • Sluit de iPhone met televisie - hoe het werkt
 • Maak verjaardagskaarten - zodat u online gaat
 • Sky sluit ontvanger met het internet
 • Hoe krijg ik met de iPad op het internet?
 • iTunes Airplay - zodat u switchen muziek op een ...


Video van Christa Miller1: 31

Het scherm van de iPhone is relatief klein. Als u wilt uw video's comfortabeler, kunt u het beeld af te spelen op een TV.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:28

  Samsung TV: Het instellen van de PIN
 • 02:07

  Aansluiten van een externe harde schijf op de TV
 • 01:24

  iPad: Bladwijzers maken


Eisen voor het streamen van de Apple iPhone displays

Het display van de Apple iPhone is inderdaad een hoge kwaliteit, maar in vergelijking met een monitor of tv vrij klein. Om uw foto's of video's op de telefoon te luisteren en tonen dezelfde zelfs je vrienden, je hebt verschillende manieren om te streamen naar een televisie.

U kunt een koppeling tussen de mobiele telefoon en de televisie met behulp van een kabel of draadloos netwerk op te zetten. Houdt u er rekening mee dat Apple geen ondersteuning voor de Digital Living Network Alliance (DLNA). Deze fusie van andere fabrikanten van mobiele telefoons, computers en consumentenelektronica ondersteunen het afspelen van media op verschillende apparaten.

Met de bestaande meegeleverde kabel van de Apple iPhone kan niet aansluiten op een tv-productie. Need for TV afspelen zeker een externe AV Adapter. U kunt rechtstreeks bestellen bij de fabrikant Apple als origineel onderdeel of goedkopere leveranciers.

Uw iPhone moet ook de noodzakelijke voorwaarden. U zult minstens OS versie 4.0 van Apple iOS nodig. Een verbinding is mogelijk zelfs voor een iPhone 4 of hoger. Oudere modellen geen ondersteuning voor deze functie.

Als u de volgende twee manieren van streaming gebruiken, moet uw TV een HDMI-aansluiting hebben. Dit is standaard in alle nieuwere tv-toestellen.

Speel content via AirPlay of kabel op de TV

In principe heb je twee manieren van spelen: of je een functie die wordt gestreamd naar de iPhone weergegeven op de TV, of als u alleen de overdracht van uw volledige weergave op de TV te gebruiken. Ga als volgt te werk:

 1. Streaming via Apple TV. Een manier om inhoud te streamen is de AirPlay-functie. Dit kunt u gemakkelijk gebruiken als je Apple TV. De compatibiliteit met Apple TV is al gegarandeerd voor alle apparaten van iOS 4. De kleine doos, aansluiten op uw TV via een HDMI-kabel.

  Speel iPhone op TV - hoe het werkt


  © Robert Kelle

 2. AirPlay te gebruiken. Als je nu spelen op je iPhone een video, beeld of muziek, de "AirPlay" verschijnt. Kies uw smartphone van de functie en het bestand wordt automatisch afspelen op uw tv. Dit werkt alleen als de Apple TV en de iPhone aangesloten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk.

  Speel iPhone op TV - hoe het werkt


  © Robert Kelle

 3. Gebruik een alternatieve adapter. Een oplossing met behulp van kabels en een essay is de Digital AV Adapter van Apple. Sluit je Apple iPhone via een HDMI-kabel aan op uw TV-aansluiting en maak je tv een juiste ingangsbron.

  Speel iPhone op TV - hoe het werkt


  © Robert Kelle

 4. Zie het startscherm. Je moet nu in staat zijn om het beginscherm van uw smartphone automatisch op uw TV. Selecteer video's, foto's of andere inhoud, en spelen vanaf dit.

  Speel iPhone op TV - hoe het werkt


  © Robert Kelle

De aankoop van de Apple TV en de daarbij ingeschakeld met de AirPlay-functie is de meest geschikte oplossing. Echter, de kleine doos kost bijna € 100. Een goedkopere optie is het gebruik van kabels. U kunt ook gunstiger no-name producten rekenen. Controleer ook de kabel voor een Lightning-poort en voor de oudere 30-pins connector van Apple. Uiteindelijk moet je jezelf te beoordelen als je belang hechten aan een eenvoudige of een goedkope oplossing en hoe vaak je content af te spelen op je iPhone op de TV.

Tags: Apple, iPhone, Consumer Electronics

Gerelateerde Artikelen aan Speel iPhone op TV - hoe het werkt

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden