May 30

Een ventilator voor Sony Vaio schakelaar is iets gecompliceerder dan bij andere apparaten, maar kan zonder problemen worden uitgevoerd. Het vereist slechts een weinig vaardigheid. Een ventilator die erg vuil is, voorkomt dat een verstandige afkoeling van het apparaat.


Sony Vaio - u de ventilator zo veranderen


Een laptop fan, kunt u zelfs veranderen.Je moet er rekening mee als je de Sony Vaio openen

 • Om de ventilator van de Sony Vaio te schakelen, het vereist een beetje vaardigheid, want je moet de helft van je laptop los te draaien voor dit doel. Voor dit werk, dan kunt u het verkrijgen van hulpmiddelen voor computers. Een set kosten in de winkels tussen € 20,00 en € 25,00.
 • Vermijd absoluut het gebruik van magnetische gereedschap, omdat dit schade kan veroorzaken aan de harde schijf of op het apparaat.
 • Werk langzaam en niet te dwingen bij de reparatie. Ook moet u controleren of u nog garantie, als de ventilator is defect.

Om de ventilator op de laptop te schakelen

Haal de stekker uit het Sony Vaio en verwijder de batterij. Draai het apparaat met de onderkant naar boven en plaats het op de tafel. Om te zorgen dat uw laptop niet krassen, werkt u op een zachte ondergrond.

 1. Schroef eerst de gleuf voor het RAM-geheugen en verwijder het geheugen en zet het opzij.
 2. Vervolgens schroeft de baai voor de harde schijf en verwijder de schijf.
 3. Aan de onderkant volledig te openen, moet u nu verwijderen van de dvd-drive. Hiervoor draait u de veiligheid schroef en schuif het station uit het chassis.
 4. Nu moet je het oplossen van de behuizing schroeven, voordat u het deksel helemaal kunt verwijderen. Zet de schroeven langs beste soort. Dit vergemakkelijkt de verdere montage van uw apparaat.
 5. Nadat alle schroeven zijn opgelost, kunt u volledig verwijderen van de kap. Wees voorzichtig hier dat je niet de beugels breken.
 6. U zult de ventilator voor hem, die op zijn beurt wordt geschroefd te zien. Draai eerst de aansluitkabels die gaan van de ventilator aan de raad.
 7. Schroef nu de ventilator voorzichtig en verwijder deze uit de laptop.
 8. U kunt nu uw nieuwe fan in uw Sony Vaio zorgvuldig. Sluit de ventilator en vastschroeven.
 9. Het geheel draait nu precies naar achteren. Doe het deksel en schroef het aan uw laptop. Nadat u het geheugen, de harde schijf en de DVD-station opnieuw in te stellen.

Tags: Computer, laptop, ventilator, Sony Vaio

Gerelateerde Artikelen aan Sony Vaio - u de ventilator zo veranderen

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden