May 30

U wilt een notebook te kopen, maar weet niet wat te zoeken? De Sony Vaio PCG-8n2m je interessant vindt vanwege de prijs-prestatie verhouding? Weeg zorgvuldig of dit notebook voor u geschikt is.


Sony Vaio PCG-8n2m - Over uw notebook


De Sony Vaio PCG-8n2m heeft een Windows-toetsenbord. © Viktor_Mildenberger / PixelioKenmerken van de Sony Vaio PCG-8n2m

  • Dit notebook is ontworpen voor Windows XP Home en daarom alleen geleverd met 1024 MB RAM en 60 GB schijfruimte buiten. Als een centrale eenheid, de Vaio PCG-8n2m maakt gebruik van een Pentium 4 processor, de 2.800 megahertz snel.
  • De Sony Vaio laptop heeft een 15-inch scherm en is uitgerust met een 3,6 kg zwaar gewicht. Als een grafische kaart ATI Radeon IGP 345m werd geïnstalleerd met 128 megabyte RAM-geheugen, dat een maximale resolutie van 1020 x 768 biedt.
  • Het apparaat heeft ook een dvd-brander, drie USB 2.0-poorten, een 10/100/1000 Mbit netwerkkaart, een draadloze netwerkkaart, een geïntegreerde 56K modem, een VGA-poort voor bijvoorbeeld een projector en uitgangen voor een hoofdtelefoon en een microfooningang.

Dat is de reden waarom de Vaio PCG-8n2m is geen multimedia notebook

  • Door de zwakke grafische kaart, en het werkgeheugen low de PCG-8n2m is te gebruiken, zelfs voor oudere games.
  • De Sony notebook heeft een 4: 3 scherm vorm en zorgt voor een maximale resolutie van 1024 x 768, dus het is ook niet voor het afspelen van HD-films. Het feit dat het heeft slechts een 16-bit geluidskaart, wat suggereert dat dit niet een Sony Vaio multimedia notebook.
  • Hoewel de PCG-8n2m een ​​zwaargewicht, is het ideaal voor zakelijk gebruik. Het is uitgerust met 15-inch vrij klein, volgens de fabrikant heeft een drie-uur levensduur van de batterij en is geschikt voor gebruik op kantoor. Dus je kunt niet alleen een projector voor presentaties te sluiten, maar ook uw gegevens op te slaan direct op DVD. Daarnaast is de Sony Vaio PCG-8n2m heeft nog steeds een floppy disk drive, als je nog oudere programma's hebt opgeslagen op dit medium.

Tags: Computer, Hardware, laptops, Office, Sony Vaio

Gerelateerde Artikelen aan Sony Vaio PCG-8n2m - Over uw notebook

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden