May 30

De Sony VAIO PCG-7151M is een notebook die goede faciliteiten biedt. Het is net zo geschikt voor dagelijks werk als voor het bekijken van foto's en films, surfen op het internet en luisteren naar muziek. Ingebruikname is vrij eenvoudig en vereist geen speciale kennis.


Sony VAIO PCG-7151M - dus neem uw notebook in gebruik


De eerste start-up mag alleen worden gedaan met aangesloten voedingskabel.De Sony VAIO PCG-7151M is een notebook met goede faciliteiten voor het spelen en voor multimedia taken. Het werkt met het besturingssysteem Windows Vista Home Premium geïnstalleerd op de levering. U kunt de nieuwere Windows 7 ook installeren. Ingebruikname is vrij eenvoudig dankzij een vooraf geïnstalleerde versie van Windows.

De Sony VAIO PCG-7151M lopen met Windows

  • Het notebook is ontworpen voor het Windows-besturingssysteem van Microsoft. Aangezien het apparaat op de markt kwam een ​​lange tijd geleden, kan het zijn dat de eigenaar van de versie van het besturingssysteem is veranderd. Echter, je moet een met het origineel en de tweede aankoop meegeleverde schijf te krijgen.
  • Verkrijg de inrichting in de fabriek leveringstoestand, het besturingssysteem vooraf geïnstalleerd. Dit betekent dat de installatie automatisch tijdens de eerste opstartprocedure wordt uitgevoerd.

De eerste startup kan langer duren

  • Wanneer u de macht van de Sony VAIO PCG-7151M voor de eerste keer, moet u begeleiden de lancering van het besturingssysteem. Sluit de laptop op het elektriciteitsnet, omdat juist op een gebruikte apparatuur die u niet weet hoeveel de batterij is nog steeds. Als dit niet uit te houden tijdens de eerste start, kan dit problemen met de software veroorzaken.
  • U wordt gevraagd om verschillende informatie te maken. Deze hebben betrekking op de tijdzone waarin u zich bevindt, de netwerkinstellingen en de definitie van de gebruiker. De eerste gebruiker automatisch de beheerder. Daarom bent u bevoegd om alle instellingen uit te voeren voor het besturingssysteem zelf.

Heb je de Sony VAIO PCG-7151M te kopen in gebruikte staat, is het heel goed mogelijk dat de eerste lancering reeds door een vorige gebruiker werd uitgevoerd. Dit is vooral het geval als de vorige eigenaar, is de notebook niet opnieuw worden uitgegeven, maar annuleerde de persoonsgegevens.

Tags: notebook, Computer hardware, Windows, inbedrijfstelling

Gerelateerde Artikelen aan Sony VAIO PCG-7151M - dus neem uw notebook in gebruik

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden