May 30
Sony VAIO - gebruik ingebouwde camera goed
02:29

 • Sony Vaio reset - hoe het werkt
 • Neem foto's met je Mac - dus het werkt met ...
 • Activeer de camera met Mac OS - hoe het werkt
 • 7 om een ​​foto te nemen met de webcam in Windows - S ...
 • Laptop webcam werkt niet - dus S op te lossen ...
 • iMac - een foto die u doet
 • iPhone: gebruik zelfontspanner - zo gaat het
 • Galaxy Ace - gebruik maken van de camera aan de voorkant voor Skype
 • Microfoon testen onder Windows 7 - werkt veel dus ...


Video van Peter Oliver Greza2: 29

Bijna alle Sony VAIO laptops zijn uitgerust met een geïntegreerde camera. Veel eigenaren van deze laptops zijn echter niet op de hoogte over welke meerdere functies ze misschien al in het bezit en het gebruik van theorie. Hier leert u hoe u uw laptop camera correct te gebruiken.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:26

  Sony VAIO - Schakel Motion Eye
 • 01:29

  Test laptop camera - dus check de functies
 • 01:07

  Installeer Driver Motion-Eye voor Windows 7 - hoe het werkt


Om de ingebouwde camera van de Sony VAIO laptops gebruiken

 1. Ten eerste, je moet je natuurlijk verzekeren dat uw Sony VAIO laptop eigenlijk is uitgerust met een ingebouwde camera. Check dit uw open laptop precies: Heeft u een camera, dus het is in de bar boven het scherm, precies centraal geplaatst. Dit is een klein zwart vierkant met een cirkel in het midden en de rubriek "Motion Eye '.
 2. Heeft uw laptop een ingebouwde camera, net als ruim van tevoren een programma waarmee je om deze geïnstalleerd. Dit programma is soms niet zo gemakkelijk te vinden. Voer het beste in het zoekvak, gelegen in het menu Start, de term "Webcam", en elke geïnstalleerde programma, een versie van ArcSoft WebCam Companion, wordt weergegeven. Open het programma door te dubbelklikken.
 3. Nu kunt u de functionaliteit die uw ingebouwde Sony VAIO Camera is uitgerust zien. In WebCam Companion 2 zijn de "capture", "plukken", "Monitoring" en "Edit".
 4. Met de functie "Capture" Je kunt foto's als een gewone camera. Aan de rechterkant vindt u een groot venster waarin u, als u op dit moment in de voorkant van uw Sony VAIO laptop kan zien voor jezelf te zien. Positioneer jezelf dus voordat je camera als je zou willen later op de foto en klik op de knop "Detect". Belangrijk: Plaats de cursor over eerder deze knop, zodat u niet meer om hem te zoeken op het moment van opname en zo weg te kijken van de camera!
 5. Onder het menu "Capture" is de optie "burst". Klik op deze knop, de ingebouwde camera produceert tot vijf schoten op een afstand van een fractie van een seconde. Bekijk deze schoten volgde de ene na de andere, een effect als een flipbook krijg je.
 6. Klik op het huis icoontje linksboven om terug te keren naar het hoofdmenu. Het tweede menu-item is getiteld "Opname", omdat je video-opnames hier kunt aanpassen. Een klik op "video opnemen" beginnen opnemen van een ander "Opname annuleren" op het weer afgelopen. Uw video kunt u de map aan de linkerzijde nu zien, net als alle foto's genomen, door te dubbelklikken op het icoon van het gewenste object.
 7. Met de functie "Monitoring" Je moet het vermogen op te sporen en op te nemen bewegingen. Klik om te beginnen met dit programma "Start Monitoring" op. Wanneer de camera beweegt nu weliswaar produceert een video van deze, zolang het duurt. Nog een klik op de "stop monitoring" eindigt de controleperiode. Hebt u bijvoorbeeld vermoedt dat uw broer snuiven rond haar kamer wanneer je niet thuis bent? Of vraag je je af waarom de koekjestrommel weer leeg is? Deze functie zal u zekerheid te geven!
 8. In het vierde menu "Edit" u kunt aanpassen naar aanleiding van de op maat gemaakte u de foto's in termen van helderheid, contrast en scherpte volgens uw wensen. Het item "Auto Enhance" aan de andere kant verbetert de respectieve foto - video's in deze functie niet beschikbaar is - zoals het zal het programma verschijnen op de meest ideale.

Tags: Computer, Hardware, laptops, camera's, Webcams geïntegreerd

Gerelateerde Artikelen aan Sony VAIO - gebruik ingebouwde camera goed

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden