May 30

U ontvangt een werkloosheidsuitkering II en willen (of moeten) te bewegen? Als uw nieuwe woning is aan de eisen van uw werk center ontmoeten, heb je de mogelijkheid om een ​​aanvraag voor verhuiskosten.


Solliciteer voor verhuiskosten bij het arbeidsbureau - het moeten er rekening mee


Solliciteer voor verhuiskosten bij het arbeidsbureau.Wat je nodig hebt:

 • een Umzugsgenehmigug de bevoegde arbeidsbureau

Wie ontvangt een werkloosheidsuitkering II is wanneer hij van plan is een beweging, helaas, vertrouwen op de toestemming van zijn baan centrum.

Voordat huizenjacht voor arbeidsbureau

Het is belangrijk dat u - voordat u op zoek naar een nieuw appartement - Contact houden met uw contactpersoon bij de bevoegde Job Center.

 • Wanneer het Job Center vraagt ​​u om te zoeken naar een ander huis, omdat uw huidige accommodatie is te duur, moet je voorlopig alleen om u te informeren, hoe hoog kan uw nieuwe huurkosten zijn. Om misverstanden te voorkomen, moet u de redelijke kosten van huisvesting te bevestigen door de beheerder schriftelijk.
 • Wilt u zelf - ongevraagd - om te bewegen, dan moet de Job Center eerste nauwkeurig uitleggen waarom u wilt weer uit uw oude huis te verplaatsen. Maar je moet een "goede" reden naar voren te brengen. Een verhuizing "op een bevlieging" zal niet de financiering van de Job Center.
 • Bij het verplaatsen in een gunstiger behuizing van de Job Center zorgt over het algemeen nemen van uw verhuiskosten. Andere belangrijke redenen zou een scheiding of een scheiding van uw partner, een energie-absorptie, een bouwvallig pand, een bericht door uw verhuurder of een aandoening die bijvoorbeeld zijn toe te schrijven aan uw woonsituatie - maar dit moet je kunnen bewijzen door een medisch attest.

Wanneer u goedgekeurd te krijgen verhuiskosten

Kan de Office identificeert de behoefte van uw verhuizing en krijgen een "groen licht", dan kun je op zoek gaan naar een nieuw appartement.

 • Onthoud altijd dat de huurprijs van uw nieuwe woning, die door het centrum kosten baan, mag niet groter zijn dan - anders zal niet over het arbeidsbureau van uw verhuiskosten te nemen.
 • Heeft u een appartement dat komt in vraag voor u, dan kunt u nog steeds niet onmiddellijk het huurcontract getekend gevonden. U moet uw bediende eerst presenteren het contract.
 • Alleen wanneer de Job Center het huurcontract heeft gecontroleerd en is tevreden met het nieuwe appartement, moet u het contract te ondertekenen. Als een huurwaarborg gerijpt dan het Job Center kunt u dit geven als een lening, tenzij u niet eens kunnen veroorloven.
 • Heeft de Job Center kan worden verkregen bij de verhuizing vergunning, kunt u een aanvraag voor uw verhuiskosten. Maak het schrijven zeker. Run op precies wat kost de verhuizing voor u zal leiden.
 • Misschien is het Job Center zal proberen om u tevreden te stellen met een forfaitair bedrag. Ga maar niet te snel een feit. Denk goed na over de vraag of deze afkoopsom voldoende voor uw verhuizing. Zo niet, leg je contact waarom het toegekende bedrag niet genoeg voor uw verhuizing zal zijn. Vergeet ook niet dat je moet mogelijk Umzugshelfer betalen.
 • Natuurlijk is uw agent zal proberen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Als je een rijbewijs en kan zelf rijden, dan is dat van u wordt verwacht. In dit geval zou het arbeidsbureau geven u alleen de kosten van een gehuurde verhuiswagen vergoeden. Nogmaals, kunt u het aangaan van een contract zonder de goedkeuring van het Bureau - moet u eerst in te dienen het Job Center biedt drie verschillende autoverhuurbedrijven.
 • Omdat je niet alleen kan gaan, bijvoorbeeld - Ook als u kunt huren van een verhuisbedrijf is. Ook hier kunt u niet beslissen welk bedrijf om uw verhuizing uit te voeren. U moet, evenals de huurauto, eerste drie citaten die u kunt voorleggen aan de Job Centre verkrijgen.

Niet zo makkelijk, toch? Echter, niet afschrikken, het geld is uiteindelijk beschikbaar. Plan uw verhuizing zonder haast, huur een appartement nooit overhaaste - neem de tijd. Veel geluk in uw appartement zoeken!

Tags: financiën, huisvesting, verhuizing, toepassing, arbeidsbureaus, verhuiskosten

Gerelateerde Artikelen aan Solliciteer voor verhuiskosten bij het arbeidsbureau - het moeten er rekening mee

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden