May 31

Alles is duurder, maar je salaris blijft hetzelfde, hoewel u worden ingezet voor vele jaren in dezelfde inrichting, en altijd het uitvoeren van hun werk naar behoren. Nu is het genoeg voor u, en u wilt een aanvraag voor een loonsverhoging? De beste manier om het schrijven te maken - hier te lezen is wat je moet zich bewust zijn.


Solliciteer voor loonsverhoging - dus doe het schriftelijk


Solliciteer voor een loonsverhoging.Wat je nodig hebt:

 • Papier
 • Schrijfmachine of computer
 • een betonnen salaris
 • dwingende redenen om een ​​loonsverhoging te rechtvaardigen

Wanneer het tijd is om een ​​aanvraag voor een loonsverhoging

Uw salaris verwachtingen en uw werkelijke lonen zijn ver uit elkaar? Maak uw werkgever op uw vaardigheden en uw toewijding om zijn bedrijf goed - u een aanvraag voor een loonsverhoging. Als u wilt het beheer ervan te overtuigen, dat u recht heeft op een verhoging, dan moet je een paar goede argumenten, zoals de volgende argumenten.

 • Voor het aanvragen van een verhoging, moet je jezelf te informeren over wat anderen medewerkers verdienen in vergelijkbare functies.
 • Ze werken al vele jaren in hetzelfde bedrijf? De eisen zijn toegenomen, uw taak is aanzienlijk gegroeid en je alle uitdagingen onder de knie hebben? Zij hebben vrijwillig overuren, kwalificeert en nam deel aan de opleiding? Dan is het tijd dat uw aanvraag beter zal worden beloond.
 • Vooral in deze tijd, waarin de prestatie-eisen zijn vaak zeer hoog en de prijzen stijgen gestaag, moet u in staat om een ​​competitief salaris te onderhandelen. Maak de directie te zijn - en om de diensten die ze leveren - aandacht.

Tuurlijk, je kan uw zorg in een interview bespreken. Eenvoudig, maar het is wanneer u uw verzoek om loonsverhoging schriftelijk indienen.

Om uw bezorgdheid ongegrond formuleren

 1. Zoek uit wie er precies is in uw bedrijf is de juiste partner als het gaat om een ​​loonsverhoging. Begin uw brief met een beleefde groet.
 2. Beschrijf dan het werk dat u voor de operatie. Vermeld uw inzet en uw toewijding. Als je vaak overuren maken, dan moet u ook de taal - of op papier - te brengen.
 3. Ren via welke kennis, vaardigheden en kwalificaties die je hebt - en laat de werkgever erkennen de voordelen dat brengt voor de werking met hen.
 4. Als u in dienst zijn voor vele jaren in de operatie, dan vermeldt u per se uw jarenlange bedrijf affiliatie.
 5. Tot slot, zorg ervoor dat uw exacte salaris lijst. Met het oog op een realistische hoeveelheid te stellen, is het belangrijk dat je jezelf te informeren over wat het salaris voor het werk - en de lengte van de dienst - is aangewezen.
 6. Voeg, wanneer u een aanvraag voor een loonsverhoging; Bijvoorbeeld, de eerste van de volgende maand of de vijftiende van de volgende maand.
 7. Sluit je brief met vriendelijke groet, en ze zeggen dat je ernaar zou kijken naar een spoedig antwoord.

Vergeet niet: Geen werkgever wil een goede en betrouwbare werknemer verliest. Als u hebt gehouden voor vele jaren loyaliteit van het bedrijf en hun taken hebben altijd tot tevredenheid van alle geldige uitgevoerd, de operator is een loonsverhoging zeker niets in de weg.

Tags: toepassing, toepassingen, Beroep, Inhoud, salarisverhoging

Gerelateerde Artikelen aan Solliciteer voor loonsverhoging - dus doe het schriftelijk

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden