May 30

Een vakantie in Italië is mooi in elk seizoen. Maar hier zijn de hoeders van de wet strikt. U bent het overtreden van de verkeersregels, moet je rekening houden met een bekeuring.


Snelheidsovertredingen tickets in Italië - Opmerkelijk


De Carabinieri in Italië verspreid snel boetes voor inbreuken op de weg.De Italianen zijn een gelukkig volk, op wiens straten het heel goed de een of ander moment kan gaan heel wild. Toch, of misschien omdat de Carabinieri hier heel streng als het gaat om schendingen in de Wegenverkeerswet. Een bekeuring is zeer snel uitgegeven.

Waakzaam blijven in Italië in de straten

Net als toerist je in de prachtige land misschien geneigd om te voldoen aan de gewoonten van de Italianen en zelf ooit een beetje meer te gaan op het gas, om een ​​andere auto te snijden of misschien wel af te zien van de gordel. Hoewel de Italianen zelf niet altijd de verkeersregels te voeren voor zichzelf, dus je moet nog steeds bijzondere aandacht besteden als bezoekers aan het land om de naleving. Dit is niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor de bescherming van de portemonnee. De Italiaanse incassobureau - Europese Gemeente Outsourcing, genaamd EMO - kent geen genade en de boetes gaan snel in de drie cijfers. Als de snelheid overschreden met meer dan 10 km / h, de prijs is ongeveer 140 euro. Onjuiste parkeren kan snel een keer kost € 35 en de mobiele telefoon tijdens het rijden 150 Euro.

Betaal direct aan een bekeuring

  • Krijg de straf bestelling direct en persoonlijk door de Carabinieri, dan moet u deze direct betalen, het omzeilen van meer kosten.
  • Het plegen van de overtreding van de regelgeving met een huurauto, verduidelijken dit. Met de autoverhuurder ter plaatse
  • Laat de boete niet betalen of krijgen een parkeerkaart kan de EMO de kennisgeving te sturen naar Duitsland. Negeer deze, executies en procedures collectie zijn niet ongewoon.

Hier krijg je een ticket naar Italië, het is de beste oplossing voor dit direct te regelen. Laat de betaling erkend door de politie en ga naar de voorsprong veilig. De Bußgeldkatalog van Italië geeft een goed overzicht van de verwachte kosten en maakt duidelijk dat verkeersovertredingen op de plek zijn geen triviale overtreding.

Tags: auto, Reizen, vakantie, Italië, boetes, snelheidsovertredingen tickets, verkeersrecht

Gerelateerde Artikelen aan Snelheidsovertredingen tickets in Italië - Opmerkelijk

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden