June 1

Vooral tijdens het koude seizoen verhoogt het risico van de hoest of loopneus. Veel medicijnen kunnen de symptomen verlichten en te helpen genezen. U kunt zich te ontdoen van de koude zeer snel als u gebruik maken van gerichte verschillende micronutriënten; Hierdoor is het afweersysteem versterkt en bevorderde het genezingsproces effectief.


Snel om zich te ontdoen van een koude - dus het werkt met micronutriënten


Duindoorn is bijzonder rijk aan vitamine C.Effectief gebruik van vitaminen tegen kou

  • Om zich te ontdoen van de vervelende koude snel, moet u bij voorkeur verbruikt vitamine-C met fruit en groenten, zoals paprika, kool, duindoorn en citrus. The Power stof ondersteunt het immuunsysteem en helpt om de griepsymptomen te overwinnen.
  • Ondersteuning afweer van het lichaam door het nemen van extra levensmiddelen waaraan veel vitamine A. bevatten Speciaal aanbevolen in deze context, melk, eieren, abrikozen, boerenkool of spinazie.
  • Ontstaat vooral in de winter als gevolg van de beperkte zonlicht vaak een tekort aan vitamine D, die verkoudheid kunnen versnellen. U kunt dus te ontdoen van vervelende symptomen zeer snel door het eten van het leven Mitel met de Power stof, bijvoorbeeld, vis en avocado's.

Met het recht om zich te ontdoen van sporenelementen een koude snel

  • Bijzonder effectief tegen verkoudheid, is het sporenelement zink bewezen. Om de opname te versnellen, moet u uw dag beginnen met een kom havermout en zinkhoudende tussen genieten van een brood met Emmentaler.
  • Wanneer de toevoer van micronutriënten tegen een verkoudheid, moet je altijd denken aan de sporenelement selenium, die het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen beschermt en versterkt het immuunsysteem. Vooral veel van de micronutriënten kan worden gevonden in vis.
  • In veel gevallen kunt u betrekking hebben op de doses aanbevolen voor verkoudheid in Mikronärstoffen niet via de voeding alleen. In dit geval moet u een geschikte voedingssupplement dat je mag nemen, echter alleen na overleg met de arts te raadplegen. Beterschap!

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Snel om zich te ontdoen van een koude - dus het werkt met micronutriënten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden