May 30
Sluit de harde schijven connectors goed - hoe het werkt
04:04

 • Het verwijderen van de harde schijf van een PC - hoe het werkt
 • Gebruik USB Y-kabel correct
 • Aansluiten van een externe harde schijf op de TV
 • USB harde schijf wordt niet herkend - Fehlerbese ...
 • PS3: Sluit de externe harde schijf - hoe het werkt
 • Externe harde schijf met een wachtwoord ...
 • Een externe harde schijf voor Mac midden in ...
 • Formaat harde schijf zonder CD - deze opportuni ...
 • Gebruik iPad connectors goed - Hier is m ...


Video van Heiner Stegmann4: 04

Als nogmaals afnemende ruimte op de PC is de moeite waard te investeren in een nieuwe harde schijf. Als de schijven en hun aansluitingen goed zijn aangesloten na de aankoop van de computer moederbord toont ze deze instructies.

Meer video's op het onderwerp

 • 01:56

  Externe harde schijf - kopieer de gegevens naar uw nieuwe pc slaagt dus
 • 01:18

  Externe partitie harde schijf in Windows 7 - hoe het werkt
 • 01:26

  Sluit de harde schijf van de pc naar de laptop - hoe het werkt


Wat je nodig hebt:

 • Harde schijf
 • SATA-kabel
 • Mainboard op de juiste connectoren
 • Voor de installatie: schroevendraaier (Phillips)

Een nieuwe harde schijf is snel gekocht en snel geïnstalleerd. Maar je hoeft niet je voor retailers, gebroken toen alles installeert kan doen. De klemmen zijn eenvoudig aan te sluiten en beschermd tegen valse inbrengen.

Sluit SATA harde schijven

 1. Allereerst moet de computer worden losgekoppeld van de stroombron en de kabels zijn losgekoppeld van de computer. Om een ​​harde schijf aan te sluiten, stelt u de PC is het beste voor een tafel, zodat men gemakkelijk de binnenkant van de computer bereikt. Natuurlijk moet je voorzichtig zijn van voldoende verlichting.
 2. De beide zijwanden van de computer moeten worden verwijderd. In sommige gevallen is het voldoende om een ​​muur te verwijderen, zoals het komt dichtbij het hardeschijfnissen daar gemakkelijker. In de meeste gevallen, de nieuwe harde schijf, maar moet worden bevestigd aan beide zijden met schroeven. Schuif de schijf nu in de drive kooi en zet de aandrijving met de bijgeleverde schroeven. Aandacht voor grote schroeven kunnen schade aan de schijf veroorzaken, daarom gebruiken ze zoveel mogelijk de meegeleverde schroeven.
 3. Eenmaal gemonteerd het lastigste onderdeel van de installatie is al gedaan. Sluit nu de SATA-kabel aan op een beschikbare poort op het moederbord. Deze connectoren zijn gewoonlijk onderaan van het moederbord. Welk uiteinde van de kabel op het moederbord en is verbonden met de harde schijf niet belangrijk. De verkeerde manier aansluiten van rond, kan de kabel ook niet vanwege de plug contact wordt beschermd door een plastic neus vooraan. Met een beetje druk, de kabel klikt betrouwbaar.
 4. Nu kunt u het andere uiteinde van de kabel aan te sluiten op de harde schijf. Aangezien er geen gevaar voor het moederbord aan te sluiten in de kabel verkeerd om. Er zijn slechts twee verbindingen beschikbaar op het paneel - de tweede aansluiting is voor de voedingskabel.
 5. Zoek nu een gratis power connector voor de harde schijf. SATA power connectors lijken op de datakabel aansluitingen en bevinden zich op de stroomvoorziening van de computer. Kijk maar naar kleurrijke kabels en volg deze tot het einde - er is een kleine zwarte connector want je hebt de juiste kabel gevonden. Ook deze plug kan alleen goed worden plug rond, dus er is geen gevaar voor verkeerd gemonteerd stroomaansluitingen.
 6. Heeft de voeding niet een vrije SATA power connector moet u een adapter nodig. Deze adapter is een Molex connector (dit zijn de doorzichtige plastic plug met vier metalen contacten) aangesloten en vervolgens aangesloten op de nieuwe harde schijf.

Andere aansluitingen: sluit SATA IDE plaats

 1. Oudere computers nog niet over de moderne SATA-interface, die meer doordringende tot ongeveer zes jaar wordt. Hier heb je het kopen, zorg ervoor dat u koopt een IDE schijf in plaats van een schijf met SATA-aansluiting. Echter, de meeste nieuwe schijven uitsluitend worden gebruikt voor het SATA-interface, en daarom zoekterm iets complexer kan zijn.
 2. De installatie van een IDE harde schijf hetzelfde als degene model met SATA. Alleen op de terminals, het ziet er anders uit. IDE kabels zijn breder dan SATA kabels en het kan gelijk aan twee schijven met een kabel zijn.
 3. Als er slechts één schijf op de kabel is aangesloten, wordt de verbinding snel gemaakt. De blauw gekleurde stekker van de kabel wordt aangesloten op het moederbord, sluit een van de twee liggen aan de andere kant van de draad aan de connectoren schijf. Een kleine plastic Groef in het midden van de plug geeft aan hoe rond de kabel moet worden aangesloten.
 4. Voor de kracht van de Molex connector reeds hierboven beschreven gebruikt. Geschikte verbindingen zie de bedrading zijn voeding, meestal meer van deze verbindingen zijn ongebruikt.
 5. Als de vaste schijf als tweede schijf is aangesloten op een al bezet kabel moet worden besteed aan de zogenaamde jumpers. Deze jumpers vertellen de drive om te zien of het de eerste (master) of tweede (slave) schijf op de kabel. Zet deze "slaaf", wordt de toewijzing van de jumpers gegraveerd op de top van de harde schijf.

Externe Harde Schijven - aansluitingen gemakkelijk gemaakt

 1. Als u niet vertrouwt jezelf om een ​​harde schijf te installeren in de pc of in de computer geen ruimte meer is beschikbaar voor een extra harde schijf, is er een andere en zeer eenvoudig alternatief voor de interne schijf. Externe harde schijf kost veel meer geld dan interne modellen, maar moet niet worden geïnstalleerd.
 2. Aansluiten U de USB stekker in een beschikbare poort hoeft alleen op de PC als de plaat opgenomen AC-adapter met een externe schijf. Zelfs de aandrijving klaar voor gebruik en kan worden aangesloten desgewenst een andere computer.
 3. Als een externe harde schijf in de meeste gevallen, werkt langzamer dan interne schijven, mag geen programma's op de externe paneel worden geïnstalleerd. In plaats daarvan, kunt u films, foto's of muziek hier op te slaan.

Tags: Computer hardware, disk, Havens

Gerelateerde Artikelen aan Sluit de harde schijven connectors goed - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden