June 1

Wie heeft een koude, moet veel slapen om weer gezond te worden. Maar wat te doen als u een verstopte neus roet in het eten te maken?


Slapen met rhinitis - dus het kan vouwen


Voor verkoudheid slaap is vaak niet na te denken over.Ontlast loopneus voor het slapen gaan

Om beter te slapen, kunt u voor het slapen gaan met een aantal huismiddeltjes om te proberen om zich te ontdoen van de neus.

  • Spoel je verstopte neus met behulp van een zogenaamde neusdouche ONTVANGEN in apotheken en drogisterijen. Het is belangrijk om de juiste zoutconcentratie en de temperatuur van het spoelwater te vinden waarop neusirrigatie niet pijnlijk.
  • Inhaleer de stoom voor ongeveer 20 minuten van het warm maar niet te heet water of Eucalyptus thee. Als de stoom te heet worden de gevoelige neusslijmvlies beschadigd.
  • Mocht het sneller gaan en je hebt geen neusdouche, kunt u zeezout neusspray te spuiten in de neus. Dit hydrateert de mucosa en helpt om het slijm vloeibaar.
  • Als de neus dank aan alle huismiddeltjes is niet gratis en moet niet worden gedacht aan slaap, kunt u een decongestivum neusspray van de apotheek te krijgen. Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt voor een paar dagen, anders past een gewenning effect.

Tips voor het slapen voor verkoudheid

Deze agenten kunnen u tijdens de slaap vallen 's nachts en het verlichten.

  • Snij een ui en zet het in de slaapkamer. De geur is inderdaad intens, maar na een tijdje niet meer ruiken waarschijnlijk. Net voor zuigelingen, waarin de toepassing van etherische oliën niet aanbevolen, is een goede manier om de verkoudheid verlichten zonder storende de baby via de instillatie van neusdruppels.
  • Ook eucalyptusolie bevrijdt de neus. Je kunt het gebruiken in een kleine kom strooi de verwarming in een glas water of direct op een zakdoek in bed in de buurt.
  • Mint olie ingewreven in kleine hoeveelheden onder de neus, is een ander huis remedie voor neusverstopping.
  • Slaap voor verkoudheid mogelijk rugligging. Voor het slijm afwateren in de keel, en niet ophopen in de neus en er ademhaling belemmeren.

Voor permanente koude en langdurige of ernstige symptomen moet je in ieder geval een arts raadplegen gelijkspel.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Slapen met rhinitis - dus het kan vouwen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden