June 1

Menopauze is als een tweede puberteit. Het lichaam van een vrouw is onderworpen aan de ups en downs van haar hormonen. En dit brengt de vrouw vaak uit balans. Het stiekem in de menopauze de meest uiteenlopende kwalen één, met inbegrip van slaapstoornissen. Dit kan slapen of verblijven slaap problemen, maar ook beide. Wat u kunt doen en wat je helpt hier leren.


Slaap problemen tijdens de menopauze - dat helpt


Slaapproblemen tijdens de menopauze hoeft niet.Slaap problemen van vrouwen in de menopauze

 • Slaapstoornissen, indien aanwezig gedurende lange tijd uiterst onaangenaam. Opstaan ​​is hard en het leven kan worden overwonnen slechts met grote moeite.
 • De mens is afhankelijk van gezonde slaap, alleen dan is hij echt krachtig.
 • Slaapproblemen tijdens de menopauze zijn zeer algemeen. Door de ups en downs van de hormonen en de normale slaap wordt verstoord. Het lichaam is aan het veranderen, en de vrouw in de menopauze is gelegen in het centrum van hun leven en er veel veranderd.
 • Veel gedachten en gevoelens verspreiden en ook om deze reden veroorzaakt slapeloosheid. Maar dit hoeft niet.

Advies voor slaapproblemen tijdens de menopauze

 • Diner moet uiterlijk zwischen 18.00 und 19.00 uur worden genomen. Anders gaat om problemen en deze hinder slaap spijsvertering.
 • Graag een toegang tot een glas alcohol te moe zijn. Deze is dan de meeste. Echter, alcohol voorkomt dat het lichaam van slapen door de nacht.
 • Gewoon gaan door de menopauze, het lichaam is erg druk met veel dingen, en net zoals je zou moeten slapen. Vermijd sport na 20.00 uur klok. Sport stimuleert de bloedsomloop en voorkomt dat u in slaap vallen.
 • Het is beter in de avond voor een wandeling in de frisse lucht te nemen. Dit bevordert de slaap. En de vele gedachten die zijn lastig menopauze ja, kunt u de vrije loop laten en dit niet mee naar bed.
 • Drank in de avond een slaapbevorderende thee om de doorgang door menopause beter beheersen en ook in staat om beter te slapen. Laat bereiden volgende thee mengsel in de apotheek of een goede kruiden winkel. 30g citroenmelisse, valeriaan 30g, 15g en 15g hop lavendel. Of heeft u een theelepel neemt en giet het op met 200 ml kokend water. Laat trekken het hele ding ongeveer 8-10 minuten. Deze thee kunt u gedurende de dag willen drinken en een beetje stiller zijn. Maar om de slaap problemen aan te pakken, is het uiteraard belangrijk, de thee voor ongeveer 30 minuten voor het naar bed gaan om te drinken in kleine slokjes.
 • Ook een Melissebad goed doen als het niet werkt echt slapen tijdens de menopauze. Roer 8-10 druppels etherische, hoogwaardige balsem olie in een kopje room en giet dit mengsel in de reeds verzonken bad. Je meng het goed met je handen en vervolgens duik in het badwater. Het zwemwater is 20 - 25 minuten. Droog je na slechts heel voorzichtig en je gaat meteen naar bed. Zodra dit is een ware schoonheid bad van Cleopatra en ook zeer ontspannend en slaapverwekkend.
 • Als al het andere faalt, is er nog een kruiden kussens voor slappe losse nachten. Vul hopbellen, lavendel, citroenmelisse kruid en lindebloesem samen met ruwe wol in een kussensloop. Plaats het kussen 's nachts naast hem en de aangename geur zal ontspannen.
 • Als je je moet wakker tijdens de menopauze is altijd tussen 23.00 und 03.00 klok klok, dus een Lebertee helpen om die in slaap in de greep te krijgen. Volgens de Chinese Meridianuhr hebben nacht hepatobiliaire hun maximale tijd tussen 23.00 und 03.00 klok klok. Zijn deze twee organen verstoord door iets dat kan gebeuren door slaapproblemen. Dus in de menopauze is druk bezig met het opzetten en clearing van de hormonen de lever geweest. Ze kunnen worden ondersteund met een thee mix van melk distel en paardebloem. De koffie wordt gemengd in gelijke delen. 1 theelepel in 200 ml kokend water, ongeveer 8 minuten brouwen van tijd en u uw lever iets goed te doen en te voorkomen dat wakker worden 's nachts.
 • Als je in bed liggen, en beginnen om de gedachten cirkel, dus probeer voor te stellen een grote ballon. In dit pakket al uw verontrustende gedachten één, stuur deze ballon weg en nu ruimte en tijd is gekomen om in slaap te vallen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Slaap problemen tijdens de menopauze - dat helpt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden