May 30

Iedereen die wil videobellen genieten, kom op zoek naar passende programma's zelden op Skype voorbij. De applicatie is een belangrijk fundament voor de draadloze video communicatie en is ook gratis. Niet mogelijk deze samenwerking is echter de foutmelding "De verbinding met de server kon niet worden vastgesteld" wordt weergegeven.


Skype: verbinding met de server kan niet worden gemaakt - wat te doen?


Afbeelding transfers - controleer de InternetVoer bekwame veranderingen in de Skype-verbindingen

  1. Start de computer en open de firewall daar. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde verbindingen zijn toegestaan ​​en geblokkeerde toegangen die verdacht lijken.
  2. Afhankelijk van de toepassing die u nodig hebt om te gaan in de geavanceerde instellingen of alleen de poorten te bereiken via een menu-item.
  3. Het is bekend dat de ontwikkelaars de applicatie zijn geprogrammeerd zodat deze werkt met de poorten 80 en 443. Voer dezelfde instellingen in het vrijelijk door het aanpassen van de bijbehorende opties.
  4. Een mogelijkheid zou zijn dat met de komst van de twee poorten in een lijst of klik op de bijbehorende nummers te openen.
  5. Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht, sla ze op en openen Skype. Het bericht "verbinding met de server kon niet worden vastgesteld" moet worden gegaan. Is het nog steeds het probleem lijkt te zijn op een andere plaats. De veranderingen in de firewall, maar u kunt laten.

Blijf niet geproduceerd samenwerkingen met server te corrigeren

  • Het zou goed zijn dat de verbinding met het Internet of te langzaam of helemaal niet voor u beschikbaar. Open een browser en een video te laden er, om de snelheid te controleren.
  • Is altijd mogelijk dat de ontwikkelaars van Skype alleen het uitvoeren van onderhoud of een fout in de laatste update zorgt ervoor dat de problemen met de verbinding. Wacht een paar uur en proberen, als u nog steeds problemen hebt, zelfs na één dag, een downgrade naar de vorige versie.
  • Ontdek het nodig voor deze installatie bestand op zoekmachines waar u met de nieuwste versie invoeren "Skype". Controleer vooraf of misschien is er een nieuwe update, die de problemen opnieuw geïntroduceerd elimineert. Het bericht "verbinding met de server niet kon worden vastgesteld" moeten verdwijnen.

Tags: Internet, software, Skype, video-telefonie, aansluitingen, Havens, verbindingsproblemen

Gerelateerde Artikelen aan Skype: verbinding met de server kan niet worden gemaakt - wat te doen?

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden