May 30

Als Skype niet kan verbinding maken met het internet, maar dit is, is het probleem vaak op Internet Explorer.


Skype heeft geen verbinding - zodat u het probleem op te lossen


Om ervoor Skype te verbinden.Als u al Skype die nieuwe versie geïnstalleerd en hebben het programma in de firewall vrijgegeven verwijderd en je kan nog steeds niet worden gecontacteerd, moet u de instellingen van Internet Explorer te controleren.

Als niet aangesloten controleer de IE

  1. Skype toegang tot het Internet Explorer wanneer u het programma op de achtergrond draaien. Hier zijn de instellingen onjuist zijn, kan er geen verbinding worden gemaakt met het internet.
  2. Daarom, opent u de browser en controleer de eerste ding, als een van de "Offline mode" is geactiveerd. Deze optie is te vinden in het menu onder "File". Vervolgens leeg in de "Internet Settings" tijdelijke bestanden en cache.
  3. Als er geen verbinding kan worden gemaakt, is een verdere nieuwe installatie van Skype aanbevolen. Om dit te doen, installeer het programma zonder voorafgaande uninstall. Het kan corrupte bestanden zullen alleen worden vervangen.

Schakel de Internet Explorer met Skype

  1. Maar kan geen verbinding maken, kunt u voorkomen toevlucht nemen tot Internet Explorer met een wijziging van de instelling Skype.
  2. Om dit te doen, eerst een snelkoppeling maken van Skype naar de originele bestanden bewaren. Selecteer vervolgens de snelkoppeling met de rechter muisknop om het menu te openen.
  3. In het tabblad "Shortcut" in te voeren onder het commando target "[spatie] / legacylogin (zonder aanhalingstekens)" achter de opgegeven bestemming een. Sla de nieuwe instellingen.
  4. Nu u Skype starten. Een login scherm verschijnt waarin u uw gebruikersgegevens en het bijbehorende wachtwoord kunt invoeren. Dan zou er geen verbinding probleem meer optreden, zodat je weer bellen via het internet kan maken.

Tags: Internet, Computer, Explorer, Skype Connection Problems

Gerelateerde Artikelen aan Skype heeft geen verbinding - zodat u het probleem op te lossen

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden