May 30

Als uw Sky ontvanger model niet meer werkt, heb je verschillende opties om fouten te herstellen. Zo niet, dan krijg een ander.


Sky-ontvanger - Wat te doen als een defect


Sky vergroot uw zender diversiteit.Ontvanger defect - mogelijke oorzaken van fouten

Als er een storing van de ontvanger eerst kunt proberen om het probleem zelf op te lossen. Zij moeten mogelijke bronnen van fouten te identificeren.

 1. Neem de ontvanger uit het stopcontact

  Sky-ontvanger - Wat te doen als een defect


  Neem de ontvanger uit het stopcontact. © Robert Kelle

  Als dit is een voorbijgaande fout, dan kunt u uzelf te elimineren. Neem de ontvanger uit het stopcontact, wacht een paar seconden en zet de stroom weer aan. De ontvanger wordt opnieuw opgestart.
 2. Zie Smart Card

  Sky-ontvanger - Wat te doen als een defect


  Verwijder de smartcard en plaats deze terug in de sleuf. © Robert Kelle

  Mocht de ontvanger niet werkt, verwijdert u de smart card en steek ze terug in de daarvoor bestemde sleuf. En controleren Start de ontvanger opnieuw om te zien of het defect is nog steeds aanwezig.
 3. Uitsluiten defect afstandsbediening

  Sky-ontvanger - Wat te doen als een defect


  Probeer om over te schakelen op het apparaat, om een gebroken afstandsbediening te voorkomen. © Robert Kelle

  Controleer om te zien of het probleem is de afstandsbediening. Zet de ontvanger rechtstreeks aan het apparaat en schakelaars via de verschillende kanalen.
 4. Uitsluiten defect van de schotelantenne of kabelsignaal

  Sky-ontvanger - Wat te doen als een defect


  Controleer of er een storing van het netwerk signaal. © Robert Kelle

  Ook controleren om te zien of niet een defect van de ontvanger aanwezig is, maar als het probleem is met uw televisie signaal. Verwijder de signaalkabel van de ontvanger en sluit deze aan een andere ontvanger. Dit hoeft een ontvanger van Sky zijn. Je gewoon zo dat je kunt een goed signaal met deze kabel te hebben en te controleren of uw satellietschotel correct is ingesteld.

Sky vragen om hulp

 1. Raadpleeg de klantenservice. Is deze mogelijkheid niet, neem dan contact op. Klantenservice Sky De Klant centrum kan worden bereikt door te bellen naar 01805-110000.
 2. Verklaar fout. Beschrijf het gebrek en een werknemer van de technische teams zullen u begeleiden door het oplossen van problemen. Als dit niet het defect, een nieuwe ontvanger u zo snel worden geleverd als mogelijk op te lossen.

U kunt met slechts een paar stappen controleren verschillende bronnen van fouten in niet-functioneren van uw Sky ontvanger en sluiten deze stappen. Als je dit doet in de voorkant van het telefoongesprek met de klant, kunt u er ook gemakkelijker geholpen. Als de machine niet meer werkt, zal Sky naar een vervangende eenheid. Als je niet verantwoordelijk voor het gebrek kan worden gehouden, zal Sky dekking van de kosten voor de vervanging. Natuurlijk, je moet nog steeds een geldig abonnement van de onderneming.

Als uw ontvanger is gebroken en ze hebben nog niet ontvangen een vervangende ontvanger, kunt u doorgaan met de meeste programma's van Sky horloge met SkyGo toch. Je kunt bijvoorbeeld je laptop naar uw TV en tv kijken dan dit Sky-kanalen.

Tags: consumentenelektronica, ontvanger, Lucht, Pay TV

Gerelateerde Artikelen aan Sky-ontvanger - Wat te doen als een defect

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden