May 30

Sky is de grootste Duitse leverancier op de markt voor betaaltelevisie. Maar Sky aanvaard nu gecertificeerd Sky apparaten. Dit betekent dat je moet bijna altijd te maken bepaalde installatie van Sky apparaten met bestaande al in je techniek. Dit klinkt misschien moeilijk, maar het is in de praktijk niet. Voor Sky installatie, zie ook aids van Sky zelf.


Sky en installatie - Meer


Via Zat gerechten om uw huis - de SkyprogrammSky maakt alleen gebruik van gecertificeerde apparatuur

  • Als je al in het bezit zijn van een digitale ontvanger van de nieuwste generatie, zowel voor standaard digitale of high-definition digitale maakt niet uit, en deze ontvanger "geschikt voor Premiere" of "geschikt voor Sky" draagt ​​de inscriptie, dan kunt u deze ontvanger gebruiken zonder beperkingen.
  • Als u niet een dergelijke ontvanger in huis te hebben, moet u, indien mogelijk voorafgaand aan de sluiting van een abonnement, per telefoon of e-mail te informeren over de mogelijkheden van het kopen of huren van een Sky ontvanger.
  • Het telefoonnummer voor Duitsland is 0180-5510050. Echter, deze telefoon kost geld. Deze kosten zijn van Sky met een hoogte van 0,14 / min. van de Ger. vaste netwerk, max. € 0,42 / Min. aangegeven van het mobiele netwerk.
  • De E-mail contact voor nog-niet-Sky klanten is te vinden op deze link op de website van Sky.

Sky installatie - u kunt hulp krijgen op de homepage van Sky

  1. Bezoek deze link de Sky Help .
  2. Onder de rubriek "vragen over de techniek, ontvangers en smart card 'point 8 voor een korte toelichting. Klik gewoon op de lijn na punt 8 "Als de installatie van de ontvanger moeilijke Sky / biedt hulp tijdens de installatie?"
  3. Een venster wordt geopend. Daar kunt u wat informatie voortreffelijk. Zo is er, onder andere, de eenvoud van de Sky-installatie met behulp van de meegeleverde handleiding.
  4. Als je kijkt naar het technische deel van de Sky installatie niet vertrouwt, Sky biedt zelfs bij een perifere installatie service. Deze dienst zal tot zelfs een volledige installatie van een satellietsysteem.
  5. Deze complete installatie wordt aangeboden onder de Link Dienst installatie .
  6. Lees een daar. U kunt kiezen tussen de uitbreiding van een bestaande satelliet systeem om een ​​volledige herinstallatie. De volgorde van de Sky installatie kunt u direct te activeren op deze pagina.

Tags: installatie, consumentenelektronica, ontvanger, Lucht

Gerelateerde Artikelen aan Sky en installatie - Meer

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden