May 31

Wie wil een wakeboard te kopen, vaak geconfronteerd met de vraag wat de grootte is goed en wat moet worden nageleefd.


Size wanneer Wakeboard - zodat u de juiste beslissing te nemen


Het hangt niet alleen af ​​van de grootte van wakeboards. © Ralph_Punga-Kronberg / PixelioBeleid ten aanzien van Wakeboard

Als u nog nooit op een plank zijn geweest, moet je niet kopen van een apart bord. Probeer eerst of de sport is voor u. Idealiter, doet u dit in een club of op een school, want er krijgt u deskundig advies.

  • U kunt een wakeboard testen zelfs met vrienden of kennissen. In dat geval is het soms niet werken met de begeleiding, want niet iedereen die goed kan omgaan met de wakeboard is om te kunnen adviseren. In het algemeen, kunt u ervan uitgaan dat als je het board testen van iemand die uw maat en gestalte, een raad, het proberen voor u juiste maat heeft.
  • Als u de wakeboard zonder advies te testen, in gedachten houden dat een te korte plank draagt ​​slecht, te lang in behandeling is onpraktisch. Beide zijn zaken waaraan u kunt wennen aan een zekere mate. Veel licht heeft je vriend vandaag over je gewicht, maar het was toen hij kocht de raad veel moeilijker. Dan is het bestuur echt te lang. Hij heeft echter gewend aan, omdat de veranderingen kwam geleidelijk.
  • Als je niet kan omgaan met de binding, moeten ze zich ervan bewust dat er verschillende obligaties. Beginners moeten een band waaruit ze komen snel en zuiver, sportieve bestuurders die maken veel truc hebben obligaties die veilig op de voet zijn te selecteren.

Maten van de planken

Surfplanken hebben een lengte van 111 cm en 147 cm en een breedte van 38-50 cm. Op gemiddelde, de platen zijn 42 cm breed. Hoe breder het bord, hoe meer drijfvermogen je hebt, wat belangrijk is voor hoge sprongen.

  • De lengte van de raad van bestuur bepaalt de levensvatbaarheid. Natuurlijk, een raad van 38 cm breedte met dezelfde lengte heeft een andere draagkracht als een raad van 50 cm.
  • Elk bord heeft dus zijn eigen aanbevelingen, de richtwaarden die nodig zijn, bijvoorbeeld tot 50 kg lichaamsgewicht, een bord tot 126 cm lengte, verwijst naar de gemiddelde plankbreedte kunnen er afwijkingen in speciale boards.
  • Meestal moet je, als je tussen de 50 - 70 kg wegen, kiest planken met een lengte van 125-131 cm, als je 65 - 80 kg Wakeboards worden aanbevolen door 131-136 cm lang en 90 kg U moet alleen de langer dan 140 cm worden geselecteerd.
  • De vuistregel is dat de raad meer langdurige, hoe groter uw lengte is. Dus als je weegt 65 kg en is 165 cm, het bord met een lengte van minder dan 130 cm zou passen.

Merk op dat de aanbevelingen alleen algemene kan zijn, want het hangt ook af van de vorm van de raad van bestuur, de Finnen en het materiaal van de wakeboards om. De beste raad die je kunt kopen alleen op de grootte dus nooit.

Tags: sport, wakeboard

Gerelateerde Artikelen aan Size wanneer Wakeboard - zodat u de juiste beslissing te nemen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden