May 30

Siw.exe is een gratis diagnostisch hulpmiddel voor uw pc en staat voor "System Information for Windows". Met dit programma kunt u veel informatie te leren over uw computer, zoals de ingebouwde hardware of het besturingssysteem nuttig en interessant.


Siw.exe - interessante informatie over het programma bestand


De Siw.exe bestand leest veel nuttige informatie PC.Algemene informatie over Siw.exe

 • De Siw.exe bestand is een uitvoerbaar bestand voor Windows. Dat het een uitvoerbaar bestand, kunt u de extensie .exe erkennen. De afkorting staat voor uitvoerbare, in het Duits de "executable".
 • Het programma geeft informatie over geïnstalleerde programma's, hardware componenten en netwerkverbindingen van uw computer. Het kan lezen informatie, zoals CPU-gebruik, of zelfs informatie over grafische kaarten of geheugen.
 • De Siw.exe bestand kunt u ook een lijst van alle stuurprogramma's op de computer geïnstalleerd en de netwerkverbinding te analyseren. Over de rapporten functies kunnen worden gecreëerd duidelijke resultaten.
 • Ze hebben elk de mogelijkheid om de informatie in het venster programma of in HTML-formaat Exporteren als individueel te laten zien.

Om het programma bestand

Het programma bestand SIW 2013 is compatibel met de besturingssystemen Windows 7, Windows 8, Windows XP, Windows Vista en Windows Server 2012 Design.

 1. Het programma SIW 2013 kan worden gedownload als een gratis versie. Nadat u hebt gedownload en geïnstalleerd het programma, wordt u getoond het welkomstscherm. Sla deze. Door te klikken op de knop "Volgende"
 2. Bevestig de licentievoorwaarden in de volgende stap en klik opnieuw op de knop "Volgende".
 3. Nu geef een doelmap en de map in het menu Start. Standaard wordt het bestand in de submap van "C: \ Program Files" gered.
 4. Door te klikken op "Install" het kopieerproces gestart. Na het afronden, klikt u op "Finish" en het setup-venster sluit. Het programma start dan automatisch.
 5. De installatie is Engels. Om de Duitse taal in te stellen, klikt u op "Tools" en selecteer "Opties". Hier kunt u de taal veranderen.
 6. Links vindt u de verschillende categorieën weergegeven zien. Deze zijn onderverdeeld in "Software" "Hardware" en "Network". Voor meer informatie over een van de items in de lijst te krijgen, klikt u op het item.
 7. Wilt u een systeem rapport met Siw.exe maken, uitvoeren van een klik met de rechtermuisknop op het gewenste bovenliggende categorie. Selecteer vervolgens de "Exporteren naar" optie en selecteer "HTML".
 8. U wordt gevraagd waar en onder welke naam het rapport moet worden opgeslagen. Zodra je dit hebt bepaald, u, het rapport staat als een duidelijke lijst.

Tags: Internet, software, Computer, programma's, het besturingssysteem, freeware, bestand

Gerelateerde Artikelen aan Siw.exe - interessante informatie over het programma bestand

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden