May 30

Wilt u een wastafel installeren in een granieten aanrecht, de uitsparing biedt het grootste probleem. Graniet is een zeer hard materiaal en kunnen niet gemakkelijk worden bewerkt met een zaag. Bovendien moet de installatie zorgvuldig gebeuren, omdat het spannen van de snede, het aanrecht scheuren.


Sink - de installatie in een granieten aanrecht is zo


Een granieten aanrecht kan sterk verbeteren van de keuken.Wat je nodig hebt:

  • Graniet of steen drill
  • Angle Grinder
  • Diamond Blade
  • uiteindelijk nat snijtafel

Een granieten aanrecht ziet er niet alleen goed uit, het is ook krasbestendig en uiterst duurzaam. Als je home improvement, kan je echter wel een probleem hebt als je wilt nemen in een gootsteen in het werkblad zelf. Ga tijdens de installatie voorzichtig en zorg ervoor dat u het juiste gereedschap te gebruiken.

De sectie moet zorgvuldig worden ingesteld

  1. Eerst moet je de afmetingen van de wasbak precies op de granieten plaat te brengen. Meestal bij het kopen van de gootsteen is een sjabloon die bij de levering.
  2. Als dit niet het geval is, kunt u de gootsteen plaats ondersteboven op de granieten plaat en trek eenmaal rond met een pen. Vervolgens neemt u de gootsteen terug naar beneden. Nu heb je de gemarkeerde spoelen diameter krimpen met ongeveer een centimeter aan elke kant.
  3. Vervolgens moet je de gaten op de vier hoeken boren. Dit wordt gedaan met een steenboor. Terwijl je boor de gaten in de granieten plaat, moet de boor voortdurend worden gekoeld met water, omdat graniet is zeer moeilijk.
  4. Na het boren van de gaten, kunt u nu knip de binnenkant u lezen rechthoek met behulp van een haakse slijper. U hebt een diamantzaagblad voor haakse slijper. De sectie moet u ervoor met de grootst mogelijke voorzichtigheid, omdat de Grant plaat kan zeer snel breken. Aldus wordt een deel tevens verbonden met veel stof. De vakman maakt zo'n een snede in de natte vagina te tafel, dit geldt niet zo veel stof.

De installatie van de wastafel is niet anders dan andere werkbladen

  1. Bevestig het aanrecht op de kasten. Steek de gootsteen in de uitsparing. Op de bodem van de spoelbak wordt klemmetjes. Deze zijn gewoon gevouwen en vergrendeld met een Phillips schroevendraaier. Je hoeft niet te boren in het aanrecht, maar de klemmetjes worden vastgesteld nadat schroeven.
  2. Stel nu de aansluitingen weer. Je moet de valstrikken schroef, steek de mixer en sluit de wateraansluitingen met elkaar.

Nu is de installatie is voltooid en u kunt uw gootsteen gebruiken zoals gewoonlijk.

Tags: installatie, Yourself, het koken, aanrecht, granieten aanrecht

Gerelateerde Artikelen aan Sink - de installatie in een granieten aanrecht is zo

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden