May 30

Sims Free Play maakt het mogelijk om een ​​kleine stad te bouwen met maximaal 16 Sims. Ervaar vele avonturen met de virtuele personages en ga met je mee naar het park. Een korte boottocht maakt elke Sim plezier.


Sims Free Play - rijden in het park boot gaat zo


Veel plezier met de Sims © olga_meier-schuurmachine / PixelioSims gratis spel is gratis

Een nieuwe versie, de Sims is beschikbaar voor de Apple iPad en iPhone. Uploaden kan "vrij spel" gratis in de App Store. Echter, de eigenaars van Android-telefoons komen nu tot het spel te genieten. Upload het kan ook gratis in de Play Store.

  • Libre verschilt van de vorige games, omdat de versie vindt plaats als een real-time game. In het spel je kunt maximaal 16 Sims om deze moet je zorgen tijdens het spel.
  • De meeste functies speling zijn vergelijkbaar met de PC. Je Sim kan slapen, eten en worden vermaakt door de televisie. Het is ook mogelijk om meubels te kopen en om het gebouw te gaan.

Als u wilt zorgen voor je Sim goed te nemen, dan moet u om te gebruiken op de dag van het spel meerdere malen. De real-time, is het spel in dezelfde fase als de juiste tijd van de dag.

Ga naar het park en varen

Als je tijd hebt en je wilt dat je Sim verwennen een beetje variatie, kijk dan hem in het park.

  • In het park kun je Sim grillen, oefenen in een openbare toespraak, een potje schaken en ook een bezoek aan één van de openbare toiletten. Klik gewoon op het juiste pictogram en begint al de Sim.
  • Als u wilt, kunt u ook de eendjes in het park, of maak een boottocht op het meer. De boot kan worden gevonden in de inventaris. Als je in het park, kunt u deze gebruiken. Klik voor de vijver en kies "varen" de actie.

Veel plezier met de Sims en het gebouw van de stad en het dienen van uw Sims. Re-leven met de virtuele personages het dagelijkse leven en geniet van de "vrije tijd".

Tags: consumentenelektronica, mobiele, Sims Free Play, Park, boot

Gerelateerde Artikelen aan Sims Free Play - rijden in het park boot gaat zo

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden