May 30

Er zijn verschillende add-ons en de belangrijkste spel om de Sims 2, maar niet zeker bent van de installatie-reeks? Ontdek hier wat u moet overwegen bij het installeren van orde van de Sims 2.


Sims 2 - Installatie Bestellen


Installeer de Sims 2 en maak je eigen nederzetting. © Klaus_Stricker / PixelioInstallatie Om de add-ons van de Sims 2

  • In de installatie volgorde van de Sims 2 spel en zijn add-ons is er geen vaste aanpak, maar u kunt de belangrijkste spel te voltooien of andere manier bij de expansion pack, de add-ons of mini-add-ons.
  • Alleen belangrijk bij het installeren van Sims 2 is dat je begint met de belangrijkste wedstrijd, het basisspel is als basis. Hier kunt u ofwel een beroep doen op de gewone thuiswedstrijd of een luxe versie van The Sims 2, en dus begin je installatie.
  • Let ook op in uw installatie volgorde die altijd de cd, de meest recent geïnstalleerde add-on is vereist om te spelen. Installeer de add-on "The Sims 2 Huisdieren" als de laatste add-on, moet het in uw computer rijden naar het spel en deze cd te starten. Alleen dan kun je de PC-simulatiespel The Sims 2 te starten.

Sims 2 te installeren van patches

Veel belangrijker dan de installatie volgorde van de add-ons van uw spel De Sims 2 is om de patches vervolgens aan de individueel spel onderdelen geleverd installeren.

  1. Bel voor SimPrograms met uw internet browser.
  2. Selecteer nu de bovenkant van de lat van het hoofdmenu-item "thesims", "The Sims 2" en klik op de sub-post "vlekken".
  3. Wacht even totdat uw browser de pagina is geladen en u kunt nu alle add-ons voor de Sims 2 weergegeven met de bijbehorende logo te zien. Selecteer om de patches om uw add-on te installeren nu uw add-on via de afgebeelde logo van je.
  4. Na uw keuze ziet u hieronder de download links, een lijst van alle veranderingen die door het installeren van de patch om Sims 2 zal worden vastgesteld. Om de patch te downloaden zal starten, klikt u op "Download: Klik hier" en het bestand pakket is opgeslagen op uw PC.
  5. Zodra de download is voltooid, kunt u de patch gebruiken om het bestand pakket te openen om je Sims 2 add-on en de setup Assisstent leidt u door het installatieproces. Wanneer de installatie is voltooid, kunt u uw spel start de Sims 2 en dankzij de vaste meeste bugs begint het spel opnieuw.

Zoals u kunt zien, kunt u uw spel van de Sims 2 genieten zelfs zonder een zekere installatievolgorde zonder problemen. Controleer Integendeel, abonneren je spel de Sims 2 voor gepubliceerde pleisters blijft je het spel voor een lange tijd.

Tags: software, Games, add-ons, Sims 2

Gerelateerde Artikelen aan Sims 2 - Installatie Bestellen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden